Roma'nın Salih Uçan ısrarı!

Roma'nın gözü Fenerbahçeli Salih Uçan'da... İtalyan ekibi, genç oyuncu için Sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı. Salih Uçan bu teklife sıcak bakıyor.

NTV Spor 31.01.2014 - 12:25
Roma'nın Salih Uçan ısrarı!

Roma'da hedef Salih Uçan... Bir süredir Fenerbahçe'nin genç yıldızını kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibi, transfer için girişimlerini sürdürüyor.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği Salih için 'mutlaka alınmalı' talimatını verdi.

Garcia'nın raporu doğrultusunda çizme ekibinin sportif direktörü Walter Sabatini bu transferi bizzat üstlenirken, Fenerbahçeli yöneticiler ve Sabatini arasında gerçekleşen ilk görüşmelerden olumlu  sonuç çıkmadı.

Roma yönetimi ilk etapta 6 milyon euro'luk bir teklifle Sarı-lacivertli ekibin kapısını çalarken,  Fenerbahçe ise genç futbolcu için 10 milyon euro'dan aşağı bir teklifi kabul etmeme kararı aldı.

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal, özellikle yabancı kuralı sebebiyle oyuncuyu kadrosunda tutmak isterken, Roma'lı yöneticiler transferi devre arasında sonuçlandıramazsa, sezon sonu bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Başkan Aziz Yıldırım, bir süre önce teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapmış ve Salih'in olası transferini masaya yatırmıştı.

Öte yandan bu sezon Ersun Yanal'ın takımında forma şansı bulmakta zorlanan ve Spor Toto Süper Lig'de sadece 128 dakika oynayan Salih Uçan, Roma'nın teklifine sıcak bakıyor.

Sayfa Yükleniyor...