Ranocchia olmadı... Hedef değişti!

Ranocchia olmadı, Galatasaray'da stoper arayışı yeni bir isme yöneldi! NTV Spor'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önce isim vermese de NTV Spor'dan gelen soru üzerine "Evet, ilgilendiğimiz isim o" dedi. İşte son gelişmeler...

NTV Spor 02.02.2014 - 17:08
Ranocchia olmadı... Hedef değişti!

Ara transfer döneminin bitmesine 1 gün kala Galatasaray'da stoper arayışı sürüyor. Sarı kırmızılılar, uzun süredir ilgilendikleri Ranocchia transferinde sonuca ulaşamadı ve yeni bir isme yöneldi.
 
Konuyla ilgili olarak NTV Spor'a konuşan Başkan Ünal Aysal, "Ranocchia ile anlaşılamadı" dedi. Buna rağmen stoper arayışlarını sürdürdüklerini belirten Aysal, Mancini'nin listesindeki başka bir isme yöneldiklerini ifade etti.

"Hocamın listesinde olup önerdiği Başka bir imkan çıktı" diyen Aysal, önce isim vermekten kaçındı.
 
Ancak kendisine bu ismin Boca Juniors'un stoperi Guillermo Burdisso olup olmadığını sorduğumuzda Aysal'dan "Evet doğru" yanıtı geldi.

Başkan Aysal, Burdisso konusunda başka bilgi vermekten kaçınsa da, transferde ciddi aşama kaydedildiğini gelen haberler arasında.
 
Edindiğimiz bilgilere göre  Guillermo Burdisso için Bocca Juniors ile mutabakat sağlandı ancak henüz imzalanmış bir kontrat yok.

Sayfa Yükleniyor...