"Uzun bir süreden sonra kazanabilmek önemliydi"

Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, Kahramanmaraşspor’u 3-1 mağlup etmelerine ilişkin, uzun bir süreden sonra kazanmanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

NTV Spor 02.02.2014 - 20:14
"Uzun bir süreden sonra kazanabilmek önemliydi"

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, 3-1 kazandıkları Kahramanmaraşspor maçıyla ilgili, "Uzun bir süreden sonra kazanabilmek bizim için önemliydi" dedi.

Eriş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 9 haftadır yaşanması gereken tüm talihsizlikleri yaşadıklarını ve galibiyet yüzü göremediklerini, bunun üzücü bir durum olduğunu ifade etti. Futbolcularının Kahramanmaraşspor maçına çok iyi başladığını dile getiren Eriş, ilk 15 dakikada iki kez topun rakip kale direğinden döndüğünü, penaltıdan daha kolay bazı pozisyonları ise skora dönüştüremediklerini belirtti.

Futbolcularının yılmadan mücadele ettiğini ve ilerleyen dakikalarda ikisi penaltıdan 3 gol bulduklarını anımsatan Eriş, "Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Seyircimizin müthiş bir desteği vardı. Sabırlı olmak ve puanlar almak durumundayız. Futbolcularımın mücadelelerine teşekkür ediyorum. Uzun bir süreden sonra kazanabilmek bizim için önemliydi" diye konuştu.

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ise iki takım için de önemli bir maç yaptıklarını söyledi.

Maçın başındaki penaltının, dengelerini bozsa da ikinci yarıda tekrar oyunun dengesini yakaladıklarını ifade eden Şerit, "Oyun kontrolü tam elimizde derken ikinci penaltıdan gol yedik. Kırmızı kart ile oyuncumuzun eksilmesi de kontrolün rakibe geçmesine neden oldu. Rakip de bunu çok iyi değerlendirdi. Her maçın önemi büyük ve iyi bir mücadele ortaya koymaya çalışıyoruz. Genç bir ekibiz ve son maça kadar mücadeleyi bırakmayacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...