"Tek tek kazanmaya devam edeceğiz"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, PTT 1. Lig'de sahalarında 2-0 kazandıkları Tekden Denizlispor maçına ilişkin, "Biz tek tek kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

NTV Spor 02.02.2014 - 22:31
"Tek tek kazanmaya devam edeceğiz"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Tekzen Denizlispor'u 2-0 yendikleri maçın ardından basın toplantısı düzenleyerek, Tekden Denizlispor karşısında özellikle ilk yarıyı değerlendiremediklerini söyledi.
     
İlk yarıda teslim olmuş bir takım görüntüsü ortaya koyduklarını belirten Kalpar, "İkinci yarıda özellikle gole kadar sıkıntı yaşadık. Golden sonra rakip takım açıldı ve Ekigho'nun attığı 2 golle galip geldik. Uzun zamandan beri Ekigho gol atmıyordu. Ligin birinci devresinde Tekden Denizlispor maçında sakatlanmıştı ve 5 hafta oynayamamıştı. O maçın ardından form düşüklüğü yaşadı ve tekrar Tekden Denizlispor maçıyla çıkış yakaladı. İnşallah bunun devamı gelir. Biz tek tek kazanmaya devam edeceğiz. Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış, biz de tek tek kazanacağız" dedi.

Oyuncularını kutlayan Kalpar, alınan 3 puanın altın değerinde olduğunu ve Samsunspor'un üst sıraları zorladığını sözlerine ekledi.

BİZATİ: PUAN ÇIKARABİLİRDİK
     
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini dile getirdi.
      
Güzel bir atmosferde mücadele ettiklerini belirten Bizati, "Futbol şehri olan Samsun'da seyircilere güzel bir maç seyrettirdik. Maçı 2-0 kaybettik ancak buradan puan çıkartabilirdik. Var olmayan şeyler yaratıldı. Ülkemizde biliyorsunuz geçen haftalardan kaynaklanan ağlamalardan dolayı olmayan şeyler yaratılıyor. Ben sadece bundan şikayetçiyim. Biz bundan sonra önümüze bakacağız. Önümüzde önemli maçlarımız var. Futbol herkes tarafından güzelleştirilmelidir" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...