Umut Bulut siftah yaptı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Eskişehirspor engelini 3-0'la geçtiği maçta sarı-kırmızılıların 3. golüne imza atan Umut Bulut, bu sezon ligde ilk kez golle tanıştı.

NTV Spor 08.02.2014 - 22:01
Umut Bulut siftah yaptı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Eskişehirspor engelini 3-0'la geçtiği maçta sarı-kırmızılıların 3. golüne imza atan Umut Bulut, bu sezon ligde ilk kez golle tanıştı. 

Eskişehirspor karşısında Galatasaray'ın ilk golünü atan Burak Yılmaz ise 11 gole ulaştı.

Takımının en golcü ismi olan Burak, Eskişehirspor ağlarını havalandırarak kalitesini bir kez daha gösterdi.

Öte yandan, Galatasaray'ı 2-0 üstünlüğe taşıyan gole imza atan Chedjou, bu sezon ligdeki ikinci golüne imza attı. Kamerunlu oyuncu, ligdeki ilk golünü Kayserispor'a karşı kaydetmişti.

Ayrıca, uzutma dakikalarında attığı golle skoru 3-0'a getiren Umut Bulut, bu sezon ligde ilk kez golle tanıştı. Tecrübeli oyuncu, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 kez fileleri havalandırmıştı.

SABRİ'NİN KAFASI YARILDI
Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu'nun gol sevinci sırasında kafası yarıldı.

Sarı-kırmızılı ekibin attığı ilk golün sevincine katılan Sabri, Alex Telles'le kafa kafaya çarpıştı. Ardından saha kenarına gelen Sabri'nin kafasında kanama olduğu görüldü. Saha kenarında kafasına dikiş atılan ve bandaj uygulanan futbolcu, maça devam etti.

CHEDOJU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Aurelien Chadjou, Eskişehirspor karşılaşmasının 18. dakikasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.

Ligde daha önce Medical Park Antalyaspor, Fenerbahçe ve Elazığspor maçlarında sarı kart gören oyuncu, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Medical Park Antalyaspor mücadelesinde takımda yer alamayacak.

HAJROVIC İLE TELLES GÖZ DOLDURDU
Mücedeleye ilk 11'de başlayan Galatasaray'ın yeni transferleri İzet Hajrovic ve Alex Telles, sergiledikleri oyunla göz doldurdu.

Sarı-kırmızılı ekibin attığı ilk golün pasını veren Hajrovic, mücadeleci futboluyla dikkati çekerken, Alex Telles ise savunmanın solunda oldukça güven veren bir futbol ortaya koydu.

GALATASARAY KALESİNİ GOLE KAPATTI
Eskişehirspor engelini 3-0'lık sonuçla geçen Galatasaray, üst üste 5. resmi maçında da kalesinde gol görmedi.

Filelerinde son golü Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 yenildiği Elazığspor karşılaşmasında gören "Cim Bom", ardından kupada Elazığspor (3-0) ile Tokatspor (3-0), ligde de Gaziantepspor (0-0), Bursaspor (6-0) ve Eskişehirspor ( 3-0 ) maçlarında kalesini rakip forvetlere kapattı.

Sarı-kırmızılı ekipte kaleci Muslera'nın Eskişehirspor maçında yaptığı kritik kurtarışlar, Galatasaray'ın seriyi devam ettirmesindeki en önemli etken oldu.

ULTRASLAN'DAN ÖRNEK YARDIM KAMPANYASI
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, "Bir dilek tutun geliyoruz, şimdi köy okullarına koşuyoruz" sloganıyla bir yardım kampanyası başlattı.

Köy okullarındaki maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için hayata geçirilen kampanya nedeniyle maç öncesi ve sonrası taraftarlardan destek istenirken, stat hoparlörlerinden yapılan anonsta da stat önüne kurulan stantlara atkı ve berelerin bırakılması istendi.

Sayfa Yükleniyor...