"Farklı mağlubiyetin rövanşını almak istiyoruz"

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, hafta sonu karşılaşacakları Altay'dan, ligin ilk devresindeki farklı mağlubiyetin rövanşını almak istediklerini dile getirdi.

NTV Spor 12.02.2014 - 12:19
"Farklı mağlubiyetin rövanşını almak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, hafta sonu karşılaşacakları Altay'dan, ligin ilk devresindeki farklı mağlubiyetin rövanşını almak istediklerini söyledi.

Volaka, takımın sezonun ikinci yarısına çok iyi başladığını ifade eden Volaka, takım üzerinde 14 haftadır kaybetmemenin getirdiği bir özgüven olduğunu, forvet oyuncularının iyi performans sergileyerek goller attıklarını kaydetti.

İzmir'de hafta sonu karşılaşacakları Altay maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, güzel bir karşılaşma oynanacağını ve bu maçta taraftarını yanlarında görmek istediklerini söyleyen Volaka, "Sezonun ilk yarısında Altay'a 5-0 mağlup olmuştuk, bu yenilgi bizi çok etkilemişti. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İlk yarıdaki farklı mağlubiyetin rövanşını almak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde ligde play-off yolunda büyük avantaj sağlayabiliriz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...