Yılmaz Vural'ın çılgın projesi!

Renkli kişiliğiyle tanınan ve çalıştırdığı bir çok Süper Lig takımınıyla başarılı sonuçlara imza atan Yılmaz Vural, futbol dünyasında yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

NTV Spor 20.02.2014 - 15:58
Yılmaz Vural'ın çılgın projesi!

MURAT DEVECİ - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bayrampaşaspor kulübünü devralmak için görüşmelerini sürdüren Yılmaz Vural, tüm gelişmeleri NTV Spor'a anlatı.

Bayrampaşaspor'u devralıp, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek istediğini belirten Yılmaz Vural, "Öncelikle Bayrampaşa Spor Kulübünü satın alıyor şeklinde çıkan haberler doğru değildir. Ben Bayrampaşaspor'u devralmak ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek istiyorum. Bu gelişmeler 1-2 hafta önce yaşandı. Bayrampaşaspor yönetimi ve önde gelen isimleri üzerinde çağrıldığım görüşmede 'Hoca gel kulübün başına geç, tek yetkili ol ve 300 bin nüfuslu ilçemizin takımını yönet' dediler. Ben de gereken şartları oluşturun, kulübü şirketleştirin dedim” ifadelerini kullandı.

2 sene içinde Bayrampaşaspor'u Süper Lige çıkarabileceğini söyleyen Yılmaz Vural, “Bugün spor dünyasına baktığınız zaman bir çok başarılı isimler bu ilçeden çıkmış durumda. İlçede gerçekten futbola büyük ilgi var. Şartların oluşması durumunda, kulübü devraldıktan sonra yapacağım futbolcu transferleri ile kısa zamanda Yılmaz Vural'ın Türkiye'de neler yapabileceğini herkese göstereceğim. Bugün geçmişe baktığınızda Almanya'dan getirip Türk futboluna kazandığırdım yıldız futbolcular hepsi ortada. Bayrampaşaspor'u yıldız futbolcu yetiştiren bir yer yapacağım ve Süper Lige kadar taşıyacağım” dedi.

Sayfa Yükleniyor...