Giresunspor yükselişine devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor, ligde son oynadığı 9 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

NTV Spor 03.03.2014 - 12:39
Giresunspor yükselişine devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor, ligde son oynadığı 9 maçı da kazandı.

Ligin ilk yarısına kötü başlayan ve ilk 5 haftada galibiyet bile alamayarak topladığı 3 puanla son sırada yer alan Giresunspor, son haftalarda ise başarıdan başarıya koşuyor.

16. haftada kendi sahasında lider Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek galibiyet serisine başlayan Giresunspor, dün de yine kendi sahasında konuk ettiği Aydınspor 1923'ü 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Ligde son oynadığı 9 maçı da kazanan Giresunspor, 47 puanlı lider Hatayspor'un ardından 45 puanla ikinci sıraya yerleşti.

Giresunspor Asbaşkanı İbrahim Özkul, ligde oynadıkları son 9 maçı da kazanarak, kulüp tarihinin galibiyetler anlamında başarılı dönemini yaşadıklarını söyledi.

"Ligin ilk yarısında alınan inişli çıkışlı sonuçlar nedeniyle Giresun kamuoyunda 'acaba bu takım ligde kalır mı ' endişesi hakimdi" diyen Özkul, "Transfer yasağımız nedeniyle ligin ikinci yarısına kadromuza takviye yapamadan girdik. Bu durum da camiada endişe yaratmıştı. Ancak biz teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güvendik, onlara destek olduk. Sağ olsunlar teknik heyetimiz ve futbolcularımız da bizim güvenimizi boşa çıkarmadı. Son 9 maçı da kazanmayı başardılar. Ligin ilk yarısında 'küme düşer miyiz' derken, şimdi şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduk" dedi.

Özkul, yakaladıkları çıkışı ilerleyen haftalarda da sürdürmek istediklerini vurgulayarak, "Ligin ikinci yarısına play-off hedefiyle girmiştik. Alınan galibiyetler sonrası şampiyonluk potasına girdik. Liderin iki puan gerisindeyiz. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelesini sürdüreceğiz. İnşallah sonunda da Giresun insanına şampiyonluğu hediye ederiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...