Arda: İyi başlarsak iyi bitiririz

Milli futbolcular Onur Kıvrak ile Arda Turan İsveç'le oynanacak özel maç öncesinde soruları yanıtladı. İsveç maçının elemeler öncesinde ön hazırlık olacağını belirten Arda, "Grup sürecine iyi başlarsak iyi bitirebiliriz" dedi.

NTV Spor 04.03.2014 - 18:44
Arda: İyi başlarsak iyi bitiririz

Milli futbolcular Onur Kıvrak ile Arda Turan İsveç'le oynanacak özel maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

İsveç maçı ile ilgili konuşan Arda,"Kazasız belasız bir maç olur umarım. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kadar ön hazırlık olacak. Herkesi keyifli bir akşam bekliyor" dedi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki grupla ilgili de açıklama yapan milli futbolcu, "Zor bir grupta olduğumuzu düşünüyorum. Ancak dünyada disiplinli ve takım olarak oynamazsanız her maç zordur. Hocamızın dediği gibi soğuk yerleri ısıtmaya çalışacağız. Çünkü bu yetenekteyiz. Umarım bu turnuvaya katılırız. Halkımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR TAKIMI GÖZARDI ETMEMLİYİZ"
"Grupta hiçbir takımı gözardı etmemeliyiz" diyen Arda Turan, "Bazı maçları kolay, bazılarını da zor kazanıyoruz. Öncelikle her maçı farklı ve disiplinli oynamalıyız. İyi başlarsak sonunu iyi bitirebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Arda, Milli Takım'a seçilmişlerin özel bir yeri olduğunu ve burasının kıymetini bilmek gerektiğini de sözlerine ekledi.

Fatih Terim'in de öneminden bahseden milli futbolcu, "Fatih Terim, bu ülkeye kazanma mantelitesini öğreten kişidir. Umarım hep başımızda olur. Güzel başarılara imza atarız" dedi. 

ONUR KIVRAK: FATİH HOCAYLA SORUNLARI AŞABİLİRİZ
Milli futbolcu Onur Kıvrak ise "İsveç maçında amacımız iyi bir maç seyrettirmek" dedi.

Gruptaki rakiplere de değinen Kıvrak, "Grubumuz önemli ekiplerden oluşuyor. Bu sefer turnuva kaçırmak istemiyoruz. Bizim için çok önemli bir turnuva. O yüzden elemeleri geçmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Fatih Terim ile sorunları aşabileceklerini vurgulayan Onur Kıvrak, "Milli Takım'da ülkeni temsil ediyorsun. Bundan büyük bir onur yok. Çok iyi bir ekibimiz var. Zaten Fatih Hoca'yla ilgili bir şey söylememize gerek yok. Bizim için büyük bir şans Fatih Hoca'yla çalışıyor olmak. Umarım en iyi şekilde sonunu getiririz. Fatih Hocamızla birlikte sorunları aşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Takımda arkadaşlık üst düzeyde olduğunu vurgulayan milli kaleci, taraftarların maçlara milli formayla gelmesini, böylece milli hava yakalayabileceklerini söyledi.

"DEMİRDEN KORKSAM, TRENE BİNMEZDİM"
Onur Kıvrak son olarak, Ibrahimovic ile ilgili konuştu. Milli futbolcu, "İbrahimovic'ten korkmuyorum. Demirden korksam trene binmezdim' diye bir söz var. O yüzden kimseden korkmuyorum. Benim görevim o. Oynarken de zevk alıyorum. Karşımda iyi bir oyuncu olunca daha da motive oluyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...