"Arda'ya talip var"

Milli oyuncular Arda Turan ve Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut, iki oyuncu geleceği ile konuştu. Arda'ya Avrupa'dan talipler olduğunu ve mayıs ayında karar verebileceklerini belirten menajer Bulut, Gökhan'nın Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi.

NTV Spor 05.03.2014 - 14:53
"Arda'ya talip var"

Avrupa'nın dev kulüpleri Arda Turan'a talip...

Atletico Madrid forması giyen Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut,  Arda ile ilgili Avrupa'nın büyük kulüplerinin kendilerinden bilgi aldığını söyledi.

Atletico Madrid ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın gelecek planları ile ilgili Al Jazeera'ye konuşan Bulut,  transferle ilgili kararı mayıs ayında verebileceklerini dile getirdi. Menajer Bulut, serbest kalma fiyatı 41 milyon euro olan Arda'nın Türkiye'ye dönmesinin ise söz konusu olmadığını vurguladı.

"NİYETİMİZ BEŞİKTAŞ'TA KALMASI"
Ahmet Bulut, Gökhan Töre'nin Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili de konuştu.

Milli futbolcunun siyah beyazlı takımda kalmak istediğini söyleyen Ahmet Bulut, Gökhan'ın bonservisini elinde bulunduran Rubin Kazan Kulübü ile görüşmelerin başlayacağını söyledi.

Bulut, "Bizim niyetimiz Gökhan'ın Beşiktaş'ta kalması. Çünkü Gökhan 6 ay top oynamamıştı Beşiktaş ona şans verdi. Gökhan da bunu iyi değerlendirdi. Beşiktaş ondan memnun, kalmasını istiyorlar. Satın alma opsiyonu 7,5 milyon euro, bu rakamı düşürmek için uğraşacağız" diye konuştu.

Ahmet Bulut, Avrupa'ya transfer olma potansiyeline sahip oyuncular olarak Fenerbahçe'den Alper Potuk ile Galatasaraylı Burak Yılmaz'ı gösterdi.

Sayfa Yükleniyor...