"Olay tüm Rize'ye mal edilmemeli"

Çaykur Rizespor Yöneticisi Remzi Kazmaz, Galatasaray maçında yüzüne çakı atılan Burak Yılmaz olayı ile ilgili NTV Spor'a konuştu. Yaşanan olayın münferit olduğunu aktaran Remzi Kazmaz, Galatasaray yöneticilerin ve Burak Yılmaz'ın babasının açıklamalarına tepki gösterdi.

NTV Spor 05.03.2014 - 16:35
"Olay tüm Rize'ye mal edilmemeli"

Çaykur Rizespor Yöneticisi Remzi Kazmaz, Galatasaray maçında yüzüne çakı atılan Burak Yılmaz olayı ile ilgili NTV Spor'a konuştu.

Yaşanan olayın münferit olduğunu aktaran Remzi Kazmaz, Galatasaray yöneticilerin ve Burak Yılmaz'ın babasının açıklamalarına tepki gösterdi.

14/16 programına telefonla katılan Remzi Kazmaz, olayla ilgili olarak, "Kulüp olarak yayımladığımız mesajla da Burak Yılmaz'a yapılan münferit olayı kesinlikle tasvip etmediğimizi bir kez daha niteledik. Bu tip münferit olaylar sonrası yapılan herkesi birden suçlayıcı açıklamalar kin tohumu eker. Bazı basın organları olayı farklılaştırarak Rize taraftarını vahşi göstermiş ve Burak Yılmaz'ın babası da eşlik edince ortaya tek taraflı bir infaz çıktı. Galatasaray'ın yaşadığı puan kaybını tamamen bu olaya bağlanması yanlıştır. Biz o kişinin bulunmasına çalışacağız ama Burak'ın babası ve Galatasaray'a da yanlış mesajlar değil dostluk mesajları vermek düşer" ifadelerini kullandı. 

Remzi Kazmaz, Burak'ın babasının twitter üzerinden yaptığı "Biz size ne yaptık attığınız nesne oğlumun gözüne gelseydi ne olacaktı? Sizin evladınız kardeşiniz yok mu ayıptır, günahtır yazıktır." paylaşımı hatırlatarak Fikret Yılmaz'ın yaşananları tüm Rize'ye mal etmemesi gerektiğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...