Futbol yine tatilde...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerilimli maç yarıda kaldı! İlk yarı boyunca 2 kez duran karşılaşma, 45+10'da sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden tatil edildi... Maçla ilgili kararı TFF verecek...

NTV Spor 10.03.2014 - 20:26
Futbol yine tatilde...

Karşılaşmanın başlama düdügünün ardından bordo mavili taraftarlar sahayı konfeti yağmuruna tuttu. Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım oyunu durdurarak sahanın temizlenmesini istedi.

Hemen ardından bu kez sahaya tehlikeli bir yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel sahaya atılan kapı kolunu yerden alarak hakeme gösterdi.

Volkan'ın yanına gelen bir TFF temsilcisi kapı kolunu aldı.

Sahaya atılan bu maddelerden dolayı maçın ilk 5 dakikası duraklamayla geçildi.
 
GOLLE BİRLİKTE ORTAM YİNE GERİLDİ
İlk 5 dakika yaşanan bu olayların ardından maç yeniden kesintisiz oynanmaya başladı. Ancak Fenerbahçe'nin 23. dakikada Emenike'nin golüyle öne geçmesinin ardından ortam yine gerildi. Volkan'ın çimlerde kayarak yaşadığı gol sevinci sonrası kale arkası tribünden sahaya yabancı maddeler yağdı.
 

 
 
Bu esnada Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Volkan'ın koruduğu kaleye kadar gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Volkan ise tribünden atılan bir cismi yine görevlilere teslim etti.
 
Tribünde gerilimin giderek yükselmesi üzerine Bülent Yıldırım, yardımcılarını orta yuvarlağa çağırdı. Yıldırım burada futbolcularla bir süre konuştu.
 
Daha sonra maç 7 dakikalık duraklamanın ardından yeniden başladı.

45+10'DA HAKEMLER GİTTİ!
28. dakikada yardımcılarını saha içine çağırıp görüşen Bülent Yıldırım, 45+10'da Volkan Demirel'in koruğu kaleye atılan patlayıcı maddeler yüzünden bu kez doğrudan soyunma odasına gitti. Eğer sahaya o maddeler atılmasa Trabzonspor soldan serbest vuruş kullanacak ve hemen ardından hakemin ilk yarıya eklediği 10 dakikalık süre dolduğundan, Bülent Yıldırım devreyi bitirecekti. Ancak sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle, hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çalmadan, yardımcıları ile birlikte soyunma odasına gitti. Hakemlerle birlikte Fenerbahçeli futbolcular da soyunma odasının yolunu tuttu...

VE MAÇ TATİL EDİLDİ
Hakemlerin soyunma odasına gitmesinden 20 dakika sonra ise karşılaşmanın tatil edildiği açıklandı. Karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.
 


TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Türkiye Futbol Federasyonu, da yaptığı resmi açıklama ile Trabzonspor-Fenerbahçe maçının seyirci olayları nedeniyle tatil edildiğini bildirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada "Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe müsabakası yaşanan seyirci olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi. Tatil edilen bu müsabaka ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek" denildi.
 
 

Sayfa Yükleniyor...