PFDK ceza yağdırdı!

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta 4 karşılaşma kadın ve çocuklar önünde oynayacak. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 4 takıma seyircisiz oynama cezası verdi.

NTV Spor 20.03.2014 - 18:08
PFDK ceza yağdırdı!

Futbol Federasyonu tarafından sezonun ikinci yarısında uygulanmaya başlanan "çirkin ve kötü tezahürat" kuralı can yakmaya devam ediyor.

Kötü tezahuratta 120 saniye devamlılık kıstasının kalkması ile seyircisiz oynanan maçların sayısı seyircili maçlara denk gelmeye başladı. Zira  26. haftada oynanacak 9 maçın 4'ünde tribünlere sadece kadın ve 12 yaşından küçük çocuklar alınacak. Tahkim Kurulu'nun son toplantısında Bursaspor ve Beşiktaş'ın birer maçlık cezaları onandı. Profesyonel futbol disiplin kurulu da kötü ve çirkin tezahurat nedeniyle  Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor ve Gaziantepspor'a 1'er maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu durumda Trabzonspor-Kasımpaşa, Beşiktaş-Akhisar Belediyespor ve Gaziantepspor -Fenerbahçe maçlarını sadece  kadın ve 12 yaşından küçük çocuklar seyredebilecek. 

BURSA-KONYA MAÇI BOŞ TRİBÜNLERE OYNANACAK
Bursaspor-Torku Konyaspor maçı ise yeşil-beyazlıların kadın ve çocuklar önünde oynadığı Karabükspor karşılaşmasında ceza  alması nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak.

Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle 6 maç ceza alan Trabzonspor'un ceza sayısı 7'ye yükseldi. Bursaspor'u da zor günler bekliyor. 6. ihlal nedeniyle disiplin kurulandan bir maç ceza alan yeşil-beyazlılar aynı nedenle bir kez daha disiplin kuruluna sevk edilir ve ceza alırsa sahası bir yerine 2 maç kapanacak.

Sayfa Yükleniyor...