Terim, Melo-Riera krizini nasıl yönetti?

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'da iki sezon önce Melo ile Riera arasında yaşanan kavga sonrası olayları iyi yöneterek şampiyon olduklarını söyledi. Bursa'da panelde konuşan Terim, futbolu bazılarının hobi ve oyuncak gibi kullanmak istediği eleştirisini yaptı.

NTV Spor 22.03.2014 - 00:10
Terim, Melo-Riera krizini nasıl yönetti?

Fatih Terim, Galatasaray'ı çalıştırırken Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan kavgayla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursa'da düzenlenen "Yeni Dönemde Liderlik" başlıklı oturuma katıldı.

Hayatı boyunca, hazır, hızır ve huzur olarak nitelediği "3H"ye büyük önem verdiğini söyleyen deneyimli teknik adam, Galatasaray'da geçen sezon yaşananlara değindi. Terim, "O gün, iki gün içindeki yazılanlara, söylenenlere baksaydık belki de şampiyonluğu kaybederdik. Olayı, kurumun ve çalışanların yönüyle hareket ederek çözülebilecek en iyi şekilde çözmüşüz. Çünkü ikisi de sonradan takımı bozmadan, elde edilen başarıda önemli rol aldılar" dedi.

"HERKESİN FUTBOLU BİR DEĞİL"
Terim, söylemlerine getirilen eleştirilere de değinerek, "Herkesin futbolu bir değil. Bazılarının hobi, bazılarının oyuncak halde kullanmak istediği bu önemli oyunda herkes zaten birer teknik adam olarak gereğini hemen yapar. Böyle baktığımızda benim ortaya koyduğum cümleler, benim söylediğim kelimeler veya söylemler, bazen bize çok ağır olarak geri döndü" diye konuştu.

"PANSUMAN YAPARAK ÇALIŞMADIM..."
Fatih Terim, yapılan işlere gerekli anlamın yüklenmesinden yana olduğunu söylerken, "Bugüne kadar pansuman yaparak hiç çalışmadım. Daha geniş kapsamlı ameliyata giden ve sonunda bir rönesans veya devim olacaksa onu yapmaya çalışan biriyim" dedi.

"ÇALIŞMAK İÇİN DÜNYAYA GELMİŞİM"
Terim, emekli olmayı düşünmediğini,  "Ben, çalışmak için dünyaya gelmişim. Allah, güç verdiği, nefes aldığım sürece bilgilerimi, birikimlerimi, tecrübelerimi Türk futboluna, Türkiye'ye sunmak zorundayım" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...