"Seyircisiz oynama secazına itiraz edeceğiz"

Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, PFDK’nın vermiş olduğu 1 maç seyircisiz oynama cezasına itiraz edeceklerini ifade etti.

NTV Spor 24.03.2014 - 15:38
"Seyircisiz oynama secazına itiraz edeceğiz"

Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, PTT 1. Lig'de oynadıkları Karşıyaka maçında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulunca verilen "1 maç seyircisiz oynama cezasına" itiraz edeceklerini bildirdi.

Özsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Mart Cuma günü sahalarında oynayacakları Kahramanmaraşspor maçını, Karşıyaka maçında çıkan olayları nedeniyle alınan "1 maç seyircisiz oynama cezası" kararı gereği sadece kadın ve çocuk izleyicilerin takip edebileceğini belirtti.

Bununla birlikte anılan karar itiraz edeceklerini ifade eden Özsoy, "Karşıyaka maçındaki olayların saha dışında yaşandı. Bizimle hiç alakası olmayan olaylardan dolayı ceza aldık. Saha içinde centilmence bir karşılaşma oldu. Bu konuda gereken itirazları yapacağız. Bunun için de taraftarımızın maça girmesi için çabalayacağız" dedi.

Özsoy, Manisaspor maçında alınan galibiyete de değinerek, bu başarıyı Kahramanmaraş maçıyla sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...