"2 puan kaybetmek bizi üzdü"

PTT 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Dağ, "Bizi üzen iyi mücadelemize rağmen 2 puan kaybetmektir" dedi.

NTV Spor 24.03.2014 - 23:41
"2 puan kaybetmek bizi üzdü"

Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Dağ, maçın ardından GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, Süper Lig hedefleyen bir rakiple zorlu bir maç yaptıklarını söyledi.
     
Futbolcularını sergilediği performanstan dolayı tebrik eden Dağ, oyuncularının galibiyet için ellerinden gelen mücadeleyi vermelerine rağmen istedikleri sonuca gidemediklerini ifade etti.
     
Dağ, beklemedikleri bir gol yediklerini aktararak, "Bizi üzen iyi mücadelemize rağmen 2 puan kaybetmektir. Ama takımım gittikçe düzeliyor. İnşallah bundan sonra da alacağımız puanlarla Şanlıurfaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Bir an önce 40 puanın üzerine çıkıp rahatlamak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ERTEKİN: ZİRVE YARIŞINDA ÖNEMLİ BİR MAÇI GERİDE BIRAKTIK     
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise zirve yarışında çok önemli bir karşılaşmayı daha geride bıraktıklarını dile getirdi.

Karşılaşmaya galibiyet hedefiyle çıktıklarını ancak hesaplarının tutmadığını vurgulayan Ertekin, maçın başında buldukları pozisyonları iyi değerlendirememekten yakındı.
     
Ertekin, maçın başında yedikleri golün skorda etkili olduğunu belirterek, ''İkinci devrede elimizden geldiğince mücadelemizi yükseltmeye çalıştık. İkinci devrede golde bulduk ama devamını getiremedik. Zaman zaman oyunda riskte aldık. Golü bulamayınca 1 puana razı olduk. Şanlıurfa takımı kolay bir takım değil. Bizim açımızdan 2 puan kayıp inşallah önümüzdeki haftalarda aramayız diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
     
Balıkesirsporlu Ali Öztürk de ligin bitimine artık sayılı haftaların kaldığına değinerek, en az hata yapan takımların hedefine ulaşabileceğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...