"Mancini'nin kimseyle problemi yok"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Mancini'nin kimseyle problemi olmadığını vurgulayan yıldız futbolcu, Sneijder'in tavır almadığını ve yapılan haberlerin kasıtlı olduğunu söyledi.

NTV Spor 26.03.2014 - 14:51
"Mancini'nin kimseyle problemi yok"
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'la kendi hatalarından dolayı 2-2 berabere kaldıklarını belirten Burak, teknik direktör Mancini'nin kimseyle problemi olmadığını söyledi.

Wesley Sneijder'ın kimseye karşı tavır almadığının altını çizen Burak, bu haberlerin kasıtlı olarak çıkarıldığnı iddia etti. Milli futbolcu Galatasaray'ın en büyük silahının taraftar olduğunu belirtti.  

"BU MAÇIN BİR AYAĞI DAHA VAR"
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçla ilgili, "Üzerimizde çok büyük bir şanssızlık var. Dün 2-0'dan 2-2 oldu. Bunun için çok üzgünüz, kendi hatalarımızdan yaşandı. Çok rahat 3-4 yapabilirdik. Bu maçın bir ayağı daha var. Şimdi önümüzde Konya maçı var galip gelmek istiyoruz. Benim performansımın iyi olması takımımın galip gelmesi önemli. Ben takım için her şeyi yapan ve takımımın galip gelmesini isteyen bir oyuncuyum" dedi.

"MANCINI İLE ARAMIZDA SIKINTI OLMASININ İMKANI YOK"
Roberto Mancini ile çalıştığım için çok mutluyum ve her şeyden önce gururluyum. Aramızda sıkıntı olmasının imkanı yok. Onun hiç kimseyle problemi olduğunu düşünmüyorum. Sürekli beni çağırıyor konuşuyor. Neredeyse her zaman beraberiz. Kaybetsek de kazansak da her zaman bizlerin yanında. Hoca ile çalıştığımız için şanslıyız" diye konuştu.

"GOLDEN SONRA GELİP SARILDI"
Sneijder'in gol attıktan sonra Selçuk İnan'ın tebriğini kabul etmemesini de değerlendiren Burak, "Wesley mi tavır almış? Bakın gollere geldi sarıldı. Bu haberlerin neden çıktığını siz biliyorsunuz. Bunları konuşmayalım" dedi.

"GALATASARAY'IN EN BÜYÜK SİLAHI TARAFTARIDIR"
Bu sezon beklentilerin altında kaldıklarını ve taraftarlarını üzdüklerini dile getiren yıldız futbolcu, "Onları üzdüğümüzün farkındayız. Bu sene başarıların gerisinde kaldık onları üzdük. Bizler TT Arena'ya çıktığımızda kimseden korkmuyoruz, parçalıyoruz. Bunu da taraftarımız sayesinde oluyor. Şu anda birlik zamanı, destek zamanı ve aile olma zamanı. Aile olduğumuzu şimdi gösterme zamanı. Bizler onlar için varız. Onları üzdüğümüz için tekrar tekrar özür diliyoruz. Galatasaray'ın en büyük gücü, en büyük silahı taraftarıdır" diye konuştu.

"LİGDE SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"
Sezonun kalan bölümü hakkında da açıklamalarda bulunan Burak, "Ligde sonuna kadar gideceğiz. Kupada da finale kalıp, kupayı Allah izin verirse buraya getireceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...