Beşiktaş'ın iç transferde son durumu

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Çerçeve programında iç transfer çalışmalarını anlattı. Özen, Almeida ve Fernandes'in yanı sıra, takımın iskeletini oluşturan Türk oyuncuların kulüpteki geleceğiyle ilgili bilgi verdi.

NTV Spor 02.04.2014 - 22:59
Beşiktaş'ın iç transferde son durumu

Beşiktaş'ta gündem maddelerinden biri iç transfer...

Başta Portekizli oyuncu Hugo Almeida olmak üzere pekçok ismin Beşiktaş'taki geleceği merak konusu...

Çerçeve programına konuk olan Beşiktaş Futbol Gelen Direktörü Önder Özen, görüşmelerle ilgili bilgi verdi.

Almeida ile yeni sözleşme yapmak için zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Özen, "Almeida Beşiktaş'ta devam etmek istiyor, biz de istiyoruz. Kontratı bitiyor, yenilenicek. Son büyük kontratı olacağını düşünüyor, son derece doğal ve ben buna saygı duyuyorum. Biraz daha aşama gerekiyor" diye konuştu.

Fernandes ile yolların ayrılacağı sinyalini veren Önder Özen, "Fernandes'in uyduğu kurallarla ilgili bir sıkıntı yok. Uymadığı kurallar da zaten kendisine bildirildi. Finale gelmedik, kararlar vermedik. Oyuncuya ve kulübe zarar vermeden finale geleceğiz" dedi.

Takımın yerli oyuncu iskeletini oluşturan isimlerden Oğuzhan ve Olcay'ın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Önder Özen, kiralık forma giyen Gökhan Töre için de "Burada kalacak ve Beşiktaşlı Gökhan olacak" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...