"Kazanamadığımız için üzülüyoruz"

PTT 1. Lig'de, sahasında Mersin İdmanyurdu ile 3-3 berabere kalan Samsunspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Bu maçı kazanamadığımız için üzülüyoruz" dedi.

NTV Spor 07.04.2014 - 23:38
"Kazanamadığımız için üzülüyoruz"

Samsunspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, Mersin İdman Yurdu ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için her şeylerini ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmada 2 defa galip duruma geldiklerini ancak son dakikalarda yedikleri golle 3-3 berabere kaldıklarını belirten Kalpar, "Oyuncularımıyapmış oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Futbolcularımın bugüne kadar almış olduğu puan çok başarılı. 17 maçtır kaybetmeyen bir takım, çok iyi bir grafik çizmiş durumda. Matematiksel olarak ilk 2 için şansımız vardı, bu maçı kazanıp kalan maçlarımızı da kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyecektik. Ama bu maçı kazanamadığımız için üzülüyoruz. Ama her şey bitmedi, ilk altıya girmek bile önemliydi" diye konuştu.

İlk altıdan Süper Lig'e çıkmak için şanslarının devam ettiğine işaret eden Kalpar, "Bizim lige çıkma şansımız vardır. Bu takımın morale ihtiyacı var. Paylaşamadığımız o kadar olumsuzluklar varken bu takımın motive olması çok önemli. Hakikaten futbolcular her şeyini ortaya koyuyor. Ne olursa olsun bu mücadeleye saygı duymak gerekiyor. Ne olursa olsun Samsunspor, Süper Lig hedefine sağlıklı ve emin adımlarla devam ediyor" değerlendirmesini yaptı.

VURAL: İKİ TAKIMIN DA İŞİNE YARAMADI
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise futbolun gol olduğunu ve bu maçta da seyircilerin birbirinden güzel 6 gol seyretme imkanı yakaladığını kaydetti.

Maç hakkında değerlendirmede bulunan Vural, "Bu beraberlik iki takımın da işine yaramadı. Yukarıda 4 takımın arasında ligin birincisinin hemen hemen belli olduğu ve ikinciliğin de Balıkesirspor, Orduspor ve Ankaraspor arasında geçeceği ortada. Samsunspor ile biz de artık umarım play-off'un finalinde karşılaşırız. Sonuç alarak alınmış bir 1 puan beni mutlu etti. Benim de beraberlik verdiğim maç, Samsunspor karşılaşmasıydı" şeklinde konuştu.

Maçta bir Samsunspor'un bir de kendilerinin öne geçmesinin taraftarları heyecanlandırdığına dikkati çeken Vural, "Aldığımız 1 puan bizi mutlu etti. Çünkü Manisa yenince, aramızdaki puan farkı 5'e düşmüştü, en azından bunu 6'ya çıkardık. Artı iki takımın ikili averajı da aynı. Genel averajımız bizim daha iyi. Bu demektir ki Manisa'nın geri kalan 3 maçı kazanması bizim de kaybetmemiz lazım. Yani biz bir maç kazanmamız halinde play-off'a kalmış oluyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...