Demeç savaşları

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından günler geçmesine rağmen ezeli rakipler arasındaki demeç savaşları dinmek bilmiyor. İki kulüp arasında yaşanan demeç savaşları dün de tüm hızıyla devam etti.

NTV Spor 11.04.2014 - 22:44
Demeç savaşları

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçtiğimiz hafta oynanan maçın ardından başlayan gerilim sürüyor. İki kulüp arasında dün demeç savaşı yaşandı.  Ünal Aysal "Aziz Yıldırım ve ekibi tarih sayfasından silinmelidir" dedi. Başkan Aziz Yıldırım bu ifadedelere çok sert yanıt verdi. Birkaç saat sonra ise  Galatasaray Kulübü açıklama yaptı.

İşte iki kulüp arasında yaşanan demeç savaşlarının detayları;

AYSAL: AZİZ YILDIRIM TARİHE KARIŞMALI (FOTO GALERİ)
Fenerbahçe Kulübü'nün Galatasaray'ı "paralellik" ile suçlamasına yanıt veren Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı sert sözlerle eleştirdi.

İki kulüp arasındaki gerginliğin Aziz Yıldırım'dan sonra biteceğini iddia eden Başkan Aysal, Aziz Yıldırım ve ekibinin görevden ayrılması gerektiğini savundu.

YILDIRIM'DAN AYSAL'A AĞIR CEVAP (FOTO GALERİ)
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırım ve ekibi tarih sayfalarına karışmalı" diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a çok sert yanıt verdi.

Yıldırım, "Kulübümüzü ve şahsımı seçim malzemesi yapmak isteyen bu zihniyete vereceğim yanıtın, Galatasaray Spor Kulübü ve camiası ile hiçbir ilişkisi olmadığını yinelemek isterim."

EKŞİOĞLU: EKİBİNLE PARALEL GİDECEKSİN
"Kulübümüzü ve şahsımı seçim malzemesi yapmak isteyen bu zihniyete vereceğim yanıtın, Galatasaray Spor Kulübü ve camiası ile hiçbir ilişkisi olmadığını yinelemek isterim."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda kullandığı “Aziz Yıldırım ve ekibi tarihin sayfalarına karışmalı” ifadesine Fenerbahçe'den ilk yanıt Twitter üzerinden geldi.


Sayfa Yükleniyor...