"Kaybetmemek işin iyi tarafı"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçla ilgili olarak,"2 penaltı golüyle de olsa 2-2 beraberliği yakalamak önemli bir iştir. Kaybetmemek işin iyi tarafı" dedi.

NTV Spor 13.04.2014 - 18:57
"Kaybetmemek işin iyi tarafı"
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını ve maçın ilk devresinin kendileri için daha iyi geçtiğini kaydetti.
     
İyi oynayıp pozisyonlar ürettiklerini anlatan Sağlam, "Bir golle geriye düştük. İkinci yarıya başlar başlamaz baskı yapıp, pozisyon üretip golü bulmak istedik. Bu sırada ikinci yarının hemen başında 2-0 geriye düştük. Bu sıkıntılı bir durum. Ondan sonraki bölümde yine risk aldık. Biraz daha üretken olmaya başladık, pozisyonlar bulduk. 2 penaltı golüyle de olsa 2-2 beraberliği yakalamak önemli bir iştir. Kaybetmemek işin iyi tarafı. 2-0 geriden gelip, bir puan almayı başardık. Perşembe günü önemli bir karşılaşmamız var. Bu maç, perşembe günü Türkiye Kupası yarı finalinde yapacağımız Medical Park Antalyaspor maçı için moral oldu" dedi.
     
Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş ise oyuna çok iyi başladıklarına değinerek, Trabzonspor'un ilk pozisyonunda şansız bir gol yediklerini kaydetti.
     
Maçta 2-0 geriye düştükten sonra iyi oynayıp iki gol attıklarını anlatan Ateş, "Oynadığımız oyun, Türkiye Kupası yarı finalindeki Antalya maçı için iyi bir moral oldu" dedi.
     
Özgür Çek de maçın başından sonuna kadar kazanmak istediklerini ancak berabere kaldıklarını hatırlattı.

Sayfa Yükleniyor...