Burak Yılmaz'la 5 yıl daha!

Galatasaray, Burak Yılmaz'la sözleşmesini uzatıyor... Sarı-kırmızılılar golcü futbolcusuyla 2+1 yıllık yeni mukavele imzalayacak. Galatasaray ayrıca Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da sözleşmelerini uzatacak.

NTV Spor 14.04.2014 - 14:37
Burak Yılmaz'la 5 yıl daha!

Burak Yılmaz 5 sezon daha Galatasaray forması giyecek.

Sarı-kırmızılılar, bu sezonki formuyla hayal kırıklığı yaratan Milli golcüyle sözleşmesini uzatacak. Galatasaray'la 2 yıl daha mukavelesi bulunan Burak Yılmaz, 2+1'lik sözleşme teklifine evet dedi. Başkan Ünal Aysal ile sözlü olarak anlaşmaya varan Burak, sezon sonunda resmi imzayı atacak.

Sezon başında Avrupa kulüplerinin transfer listesinde bulunan Burak Yılmaz, Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini yönetime bildirmişti. Galatasaray, golcü oyuncusuyla olan mevcut sözleşmesine de ayrıca zam yapacak. 1985 doğumlu Burak Yılmaz, 2019 yılına kadar sarı-kırmızılı takım için mücadele etmeye devam edecek.

SIRADA SELÇUK VE MUSLERA
Başkan Ünal Aysal daha önce yaptığı açıklamada Burak'ın yanı sıra Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da sözleşmelerini uzatmak istediklerini söylemişti. Her iki oyuncunun da önümüzdeki günlerde yönetime cevabını vereceği ve kendilerini 3 sezon daha sarı-kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeleri imzalayacakları belirtildi.


 

Sayfa Yükleniyor...