"Tüm hakemler Beşiktaş maçında mı yetişecek?"

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Fenerbahçe derbisini kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma şanslarını devam ettireceklerini söyledi. Son haftalarda yaşanan hakem hatalarından yakınan Kavalcı, "Ülkedeki tüm hakemler Beşiktaş maçında mı yetişecek?" diye konuştu.

NTV Spor 14.04.2014 - 16:04
"Tüm hakemler Beşiktaş maçında mı yetişecek?"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Fenerbahçe derbisi öncesi Ntv Spor'a yaptığı açıklamada son haftalardaki hakem hatalarına dikkat çekti.

Fenerbahçe ile kritik bir derbiye çıkacaklarını belirten Kavalcı, artık hakem performanslarını konuşmaktan sıkıldıklarını ve sadece futbol konuşmak istediklerini söyledi.

Kavalcı, "Fenerbahçe'yi yenerek yolumuza devam edeceğiz. Bu sezon maçlarımızın ardından bir çok kez hakemleri konuşmak zorunda kaldık. Özellikle bazı karşılaşmalarımıza atanan genç ve tecrübesiz hakemlerin hataları bizi olumsuz etkiledi. Artık hakem konuşmak istemiyoruz. Maçların ardından hakem konuşmaktan oyuncularımızın performansını değerlendirmeye fırsat kalmıyor" diye konuştu.

Siyah beyazlı yönetici, bu sezon tecrübesiz hakemlerin Beşiktaş'ın maçlarına atandığına vurgu yaparak, "Tabi ki hakem yetiştireceğiz. Genç hakemlerin Süper Lig'de maç yönetmesini biz de istiyoruz. Ancak şu kritik haftalarda tecrübesizlik nedeniyle yapılan hataları hoş karşılamamız mümkün değil. Neredeyse ülkedeki tüm hakemler Beşiktaş maçları ile tecrübe kazanır hale geldi" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...