Göz hapsinde!

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başladı... Siyah-beyazlı ekip Ajax'ın orta saha futbolcusu Lasse Schöne'yi takibe aldı.

NTV Spor 14.04.2014 - 18:12
Göz hapsinde!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürdüren Beşiktaş yönetimi, stoper ve orta saha oyuncusu arayışlarını sürdürüyor.

Dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ve oyuncu izleme komitesi üyesi Fikret Demirer, haftasonu Hollanda'da oynanan Ajax-Ado Den Haag karşılaşmasını izlediler.

Siyah-beyazlı heyet bu maçta Ajax forması giyen Danimarkalı orta saha futbolcusu Lasse Schöne'yi takibe aldı.

27 yaşındaki Schöne'nin Ajax ile mukavelesi Haziran 2015'de sona erecek. 5 milyon euro'ya yakın bonservis bedeli bulunan tecrübeli oyuncu hakkında araştırmalarını sürdürecek olan siyah-beyazlıların, teknik heyetin raporu doğrultusunda Schöne için girişimlere başlayabileceği bildirildi.

Lasse Schöne'yi Hollanda Ligi'nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Ajax'da bu sezon çıktığı 39 maçta 13 gol kaydetti.

Ayrıca son altı aydır Beşiktaş'ın gündeminde olan Go Ahead Eagles takımının Türk asıllı oyuncusu Deniz Türüc için Twente de devreye girdi. 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu için bir süredir girişimlerde bulunan Beşiktaş, Deniz'in transferi konusunda net kararını henüz vermedi. 2016 yılında kulübü ile mukavelesi sona erecek olan Deniz için Twente'nin yaklaşık 1 milyon euro'luk bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Sayfa Yükleniyor...