Nedir bu e-bilet?

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig'de artık kağıt bilet yerine elektronik bilet kullanılacak. Peki nedir bu e-bilet? İşte e-bilet uygulamasının detayları...

NTV Spor 15.04.2014 - 09:34
Nedir bu e-bilet?

Onur TUĞRUL - Türk futbolu için artık yeni bir dönem başlıyor. Passolig kart adı verilen yeni kart sistemi, artık kağıt biletin yerini alıyor.

Futbolseverler artık maçlara e-bilet olmadan giremeyecek. Sistemin bu sezona özel tek istisnası kombine bileti olanlar. Kombine bilet sahipleri bu sezon ellerindeki kartlarla stada girebilecek. Ancak onlar da gelecek sezondan itibaren e-bilet almak zorundalar. Kadın ve çocuk taraftar da cezalı maçlara girerken e-biletlerine ücretsiz de olsa yükleme yapmak durumunda. Peki bu e-bilet'i nasıl alabilir ve bu sistemi nasıl kullanabiliriz?

Kart başvurusu yapmak için www.passolig.com.tr adresine girmeniz gerekiyor. Burada 3 farklı kart tipinden kendinize uygun olanı seçerek başvurunuzu yapıyorsunuz. Kart ücreti sezonluk olarak bir defa ödeniyor. İşleminiz onaylandıktan sonra en fazla 1 hafta içinde biletiniz isterseniz adresinize geliyor, isterseniz de kendiniz stadyum gişeleri veya PTT şubelerinden alabiliyorsunuz.

Sıra geldi bilet almaya... Bu kez adres www.passo.com.tr. Bu adresten istediğiniz maçı kartınıza yükleyebiliyorsunuz. Bir diğer alternatifiniz de stadyum gişelerinde aynı yükleme işlemini yaptırmak.

Sayfa Yükleniyor...