Kartal derbide tam takım!

Beşiktaş'ta sakat oyuncuların hızla iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik direktör Slaven Bilic Fenerbahçe derbisinde sahaya ideal kadrosunu sürebilecek.

NTV Spor 15.04.2014 - 19:18
Kartal derbide tam takım!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic sakat oyuncuların takıma dönmesiyle yeniden ideal kadrosunu sahaya sürebilecek.

Son haftalarda üst üste yaşanan sakatlıklar sonrası futbolcularını farklı mevkilerde kullanmak zorunda kalan Bilic Fenerbahçe derbisinde bu sıkıntıyı yaşamayacak.

Son iki lig maçında Olcay'ı sağ kanatta, Motta'yı ise orta sahanın solunda görevlendiren Bilic Gökhan Töre'nin sakatlığını geride bırakmasıyla rahat bir nefes aldı. Gökhan Töre derbide sağ kanattaki yerini alacak. Olcay yeniden sol kanatta, Motta da sol bekteki pozisyonunda mücadele edecek.

Ligin ikinci yarısında Franco ile birlikte savunmada iyi bir uyum yakalayan Ersan Gülüm sakatlığı sonrası sahalardan bir ay uzak kalmıştı. Bu dönemde Dany'i kullanan biliç derbide Ersan-Franco ikilisini sahaya sürecek.

Hırvat teknik adamın Mustafa Pektemek'in sakatlığının düzelmesine rağmen forvet tercihini Almeida'dan yana kullanması bekleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...