"F.Bahçe'nin maçı vereceği iddiası komik"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu. Hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbi mücadelesini değerlendiren Orman, sarı lacivertlilerin maçı kendilerine vereceği iddiasının komik olduğunu söyledi.

NTV Spor 16.04.2014 - 13:02
"F.Bahçe'nin maçı vereceği iddiası komik"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sponsporluk anlaşması için gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertlilerin kendilerine maçı vereceği yönündeki iddiaların komik olduğunu ifade eden Oran, teknik direktör Bilic ile uzun süreli sözleşme imzalamak istediklerini belirtti. Olimpiyat Stadı'nı ikinci stat olarak bildirdiklerini söyleyen Orman, taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.

"FENERBAHÇE İLE İLK DEFA KARŞILAŞMIYORUZ"
Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisini de değerlendiren Orman, “Beşiktaş ile Fenerbahçe ilk kez karşı karşıya gelmeyecekler. İlk defa Beşiktaş, Fenerbahçe'yi yenmeyecek ya da Fenerbahçe ilk kez Beşiktaş'ı yenmeyecek. Ya da bu takımlar ilk defa berabere kalmayacak. ‘Galatasaray'ın doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gitmemesi için bu maçta esas gücünü ortaya koymayacak' gibi söylemlerin çıkması çok komik şeyler. Bunlar uydurma haberlerdir. Ne Beşiktaş  ne Fenerbahçe camiası böyle şeyleri yemezler. Herkes işine baksın” dedi.

"BILIC İLE UZUN SÜRELİ BİR SÖZLEŞME İMZALAMAK İSTİYORUZ"
Bilic ile uzun yıllar çalışmak istediklerinin altını çizen Orman, “Bilic'in elbisesi Beşiktaş bedeni ile uyuştu. Bizler mütevazı insanlarız, Bilic de öyle bir insan. Fakat futbol gönülle yönetilen bir şey değil. Saha skorları en önemli unsurlardan biri. Bizim hedefimiz Avrupa'da bir kupa almaktır. Yeni bir yapılanma içindeyiz ve bu yapılanma içinde Bilic'in yeri hazır. Fakat bunun zaman içinde pekişmesi lazım. Temennimiz uzun dönemli bir anlaşma yapmaktır. Yeni sezon başında hocamızla oturur konuşuruz” diye konuştu.

"TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"
E-bilet uygulaması hakkında konuşan Orman, “E-bilet uygulaması kanunla birlikte uygulamaya alınmış bir uygulama. Ancak şahsım adına ligin bitimine 5 hafta kala böyle uygulamaya başlamayı çok doğru bulmuyorum. Lig başlangıcında ya da kombine satışında daha sempatik olabilirdi. Beşiktaş, son derbisine çıkıyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda gittiğimiz bir süreç var ve bu yüzden taraftarımıza çok ihtiyacımız var. O yüzden herkes bir an önce passocard'larını alsın ve takımımızı desteklesin” dedi.

"OLİMPİYAT STADINI İKİNCİ STAT OLARAK BİLDİRDİK"
Olimpiyat Stadı'nı ikinci stat olarak bildirdiklerini belirten Orman, “UEFA'ya iki stat bildirmeniz gerekiyor. Kendi stadımızı bildirdik ve ikinci stat olarak da Olimpiyat Stadı'nı gösterdik. Bizim hedefimiz stadı 30 Ağustos'ta bitirmek. Ancak ön eleme süreci olacak mı? Bunlar 3-5 hafta içinde belli olacak. Biz de her şeyi göz önünde bulundurmak zorundayız. İki stat bildirmemiz gerekiyordu ve iki stat ismi verdik” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...