"TFF değişmeli"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 3 yıl aradan sonra seyircisiz oynama cezası almalarından dolayı Futbol Federasyonu'nu suçladı. Federasyonu kural değişikliği nedeniyle eleştiren başkan Aysal, bu sezon futbolda başarılı olamadıklarını söyledi.

NTV Spor 16.04.2014 - 17:43
"TFF değişmeli"

Galatasaray Başkanı Ünal  Aysal, Futbol Federasyonu'nu yaptığı kural değişikliğini nedeniyle eleştirdi.

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, 3 yıl aradan sonra aldıkları seyircisiz oynama cezasının sorumlusu olarak Futbol Federasyonu'nu gösterdi. Federasyonun değişmesi gerektiğini savunan Aysal, "Bu saçma sapan kuralları değiştiren doğru dürüst, mantıklı çalışabilecek bir federasyon gelene kadar, statlarımızda huzuru sağlamamız zor" diye konuştu.

Bu sene futbolda başarılı olamadıklarını itiraf eden başkan Aysal, "Son 1.5 ayda kaybettiğimiz puanlar inanılmaz. Resmen görünmez bir el ile erozyona uğradık. Bunu anlayamadım" dedi.

Türk Telekom Arena ile ilgili sahanın ışık almaması ve yanlış kurgulanması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten Aysal, "Stat 38 derece yanlış yere inşa edilmiş. Bu nedenle ışık almıyor ve çimler bir türlü beslenemiyor" ifadelerini kullandı.

Aysal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaraylı taraftarlar arasında Rusya'da yaşanan gerginlik için üzgün olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...