Trabzon transferde atağa kalktı

Trabzonspor’da yerli transfer harekatı erken başladı. Bordo-mavili takımın listesinde Erkan Zengin, Orhan Gülle, Muhammet Demir ve Şener Özbayraklı ilk sıralarda bulunuyor.

NTV Spor 16.04.2014 - 22:10
Trabzon transferde atağa kalktı

Trabzonspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başladı.

Güçlü ve derinliği olan bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililer, Süper Lig'de bu sezon ön plana çıkan yerli oyuncular hakkında zemin yoklaması başlattı.

Trabzonspor'un listesinde yer alan isimlerden ilki, Eskişehirsporlu Erkan Zengin. Bu sezon kırmızı-siyahlıların başarısında önemli rolü olan Erkan'ın kulübü ile sözleşme yenilemesi, transferin önündeki en büyük engel... Deneyimli oyuncu ile devre arasında da ilgilenen bordo-mavililerin Erkan ile görüşmek için kulübünden izin istediği de belirtiliyor.

Trabzonspor'un öncelikle ilgilendiği diğer isim, Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Orhan Gülle.. Trabzon doğumlu 22 yaşındaki futbolcunun kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bordo-mavililer, Orhan'ın transferini, Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a imza attırırken kullandığı yöntemle bitirmek için temaslarda bulunuyor.

Bu futbolcuların dışında yine Gaziantepspor'dan Muhammed Demir ve Bursaspor'dan Şener Özbayraklı'yı da transfer etmek isteyen teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda takas teklifi de sunulması planlanıyor.

Bu arada teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın kadro dışı bıraktığı Zokora'nın yönetimle görüşerek, “Sezon sonunda gitmek istiyorum” dediği bildirildi. Bordo-mavililerin de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Zokora'nın, Dubai ve Katar'ın yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri'nden bazı takımlarla temas halinde olduğu kaydediliyor.

Sayfa Yükleniyor...