Bilic’in planları bozuldu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in derbi planları Ersan Gülüm'ün sakatlığıyla birlikte bozuldu. Hırvat teknik adam, Fenerbahçe'ye karşı defans hattında Pedro Franco ve Dany'ye görev verecek.

NTV Spor 17.04.2014 - 12:47
Bilic’in planları bozuldu!

Beşiktaş'ta Ersan Gülüm'ün sakatlığı Slaven Bilic'in derbi öncesi planlarını bozdu.

Ersan Gülüm'ün sol ayağından yeniden operasyon geçirmesinin ardından Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacak olması, Hırvat teknik adamın Fenerbahçe maçı kadrosunu değiştirmesine neden olacak.

Bilic, 26 yaşındaki oyuncunun hafta başında takımla çalışmalara başlamasıyla birlikte defans hattını Pedro Franco ve Ersan Gülüm'den oluşturmayı düşünüyordu. Yaklaşık 20 gündür takımdan uzak kalan Ersan'ın ağrılarının artması üzerine yeniden ameliyat olmasından sonra, derbide savunma kurgusu son haftalarda olduğu gibi Pedro Franco ve Dany'den oluşacak.

Bilic, derbide sol bekte Ramon Motta'ya, sağ bekte ise Atiba Hutchinson'a şans vermeyi düşünüyor. orta sahada Veli Kavlak, Jermaıne Jones ve Oğuzhan Özyakup'u sahaya sürmeyi planlayan Hırvat teknik adam, hücum hattının sağ kanadında Gökhan Töre, sol kanadında ise Olcay Şahan ile maça başlayacak. Derbide forvet görevini ise Hugo Almeida üstlenecek.

Sayfa Yükleniyor...