"Olimpiyat'ta kutlama yok"

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow Beşiktaş derbisi öncesinde şampiyonluk için temkinli konuştu. Henüz sezonun sona ermediğine dikkat çeken Sow, Beşiktaş maçına çok sıkı çalıştıklarını söyledi.

NTV Spor 17.04.2014 - 15:56
"Olimpiyat'ta kutlama yok"

Senegalli golcü, “Fenerbahçe ile şampiyon olmayı çok istiyorum. çok iyi bir sezon geçirdik fakat sezon henüz sona ermedi. Resmi olarak şampiyon değiliz. Hiç bir şekilde rehavete kapılmadan bu maç için en iyi şekilde çalışacağız. Şu anda çok farklı bir motivasyon söz konusu çünkü şampiyonluğu sadece bir kaç adım uzaklıktayız. Bu artık tamamen bizim elimizde ve bunun sonunu getirmek istiyoruz”dedi.

Sow, Beşiktaş maçını kazanmaları durumunda şampiyonluk kutlamasının statta yapılmasına karşı olduğunu ifade etti.

Moussa Sow,“Öncelikle rakibimizin taraftaralarını saygı duymak gerekiyor. Ben orada özel bir kutlama yapmıyacağımızı düşünüyorum. Eğer öyle bir durum ortaya çıkarsa samandıra da kendi taraftarımız önünde kutlamak istiyoruz” diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM BİZİM BABAMIZ"
Aziz Yıldırım ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararını antremandan sonra öğrendiklerini belirten Sow, haber karşısında takımın şoke olduğunu söyledi.

Sow konuyla ilgili, “Böyle bir karar hiç birimiz beklemiyorduk.  2,5 yıldır Fenerbahçe'deyim ve başkan Aziz Yıldırım'ı tanıyorum. Kendisini son derece sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan. Biz bir aileyiz. Her zaman vurguluyoruz ve o bizim babamız. Başkanımız için alınmış olan bu kadardan dolayı çok üzgünüz. Başkanımız cezasını tamamlamak zorunda kalırsa kulüp acısından çok üzücü bir durum” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...