E-bilet derbiyi vurdu

75 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda "E-bilet" uygulamasından dolayı Beşiktaşlı taraftarlar derbi karşılaşmasına beklenenin altında ilgi gösterdi. Pazar günü Olimpiyat Stadı'nda 30 bin civarında siyah beyazlı taraftarın olması bekleniyor.

NTV Spor 18.04.2014 - 14:50
E-bilet derbiyi vurdu

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine 30 bin taraftarın gelmesi bekleniyor.

14 Nisan'da hayata geçen E-bilet sistemine taraftarların ilgi göstermemesi ve uygulamanın tam olarak anlaşılamaması, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini de etkileyecek.

Ligin 30. haftasında Fenerbahçe'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek olan Beşiktaş'ta, siyah beyazlı taraftarlar derbiye ilgi göstermedi. Pazar günü oynanacak karşılaşma için bugüne kadar sadece 7 bin taraftar passolig kartlarına bilet yükletmesi yaptı. Bu sezon Olimpiyat Stadı için yaklaşık 22 bin kombine kart satışı yapan siyah beyazlılarda, bazı taraftarlar grupları E-bilet uygulaması nedeniyle derbiyi protesto edecek. Karşılaşmayı yaklaşık 30 bin taraftarın takip etmesi bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi bu sayıyı arttırmak için resmi internet sitesinden taraftara çağrı yaparken,  kampanyalarla da passolig kartı satışını arttrımaya çalışıyor. E-bilet uygulamasının başladığı hafta Fenerbahçe derbisinin oynanacak olması siyah beyazlıları mali açıdan da etkileyecek. Yüksek oranda bilet hasılatı yapmayı düşünen Beşiktaş, E-bilet uygulaması nedeniyle maç günü hasılatı tahmin edilen rakamların çok altında kalacak.

Sayfa Yükleniyor...