Mancini topun ağzında!

Galatasaray'da Teknik Direktör Mancini'nin kaderi kupa finaline ve son 4 haftaya bağlı. Başkan Ünal Aysal kupa finaline büyük önem verirken olumsuz bir sonuç halinde İtalyan teknik adamın bileti kesilecek. Sarı kırmızılı yönetim ağır Kasımpaşa yenilgisi nedeniyle Federasyon ve maçın hakemi Cüneyt Çakır'a da tepkili.

NTV Spor 20.04.2014 - 19:06
Mancini topun ağzında!

Galatasaray'da Kasımpaşa yenilgisinin ardından Başkan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu'nu topladı. Başkan Aysal bu toplantıda  Mancini ile ilgili planını  paylaştı. Mancini'nin Galatasaray'daki geleceği  kalan son 4 haftaya ve kupa finaline bağlı.  Kupa'nın kaybedilmesi ve ligdeki yenilgilere göre İtalyan çalıştırıcı ile yollar ayrılacak.
 
Mancini'nin 9 milyon euroluk tazminatı için de kulübün mali danışmanları  harekete geçti. İtalyan teknik adamın ligde 2 maç daha kaybetmesi halinde her iki tarafın da  avukatları görüşmelere başlayacak.
 
Başkan Ünal Aysal yöneticilerle yaptığı kısa  toplantıda sezon bitimine kadar Florya'ya gitmeyeceğini açıkladı. Ancak Başkan Ünal Aysal yöneticilerden takım kaptanları ile bir toplantı ayarlanmasını istedi. Sneijder ve Melo da bu görüşmede yer alacak.
 
Başkan Ünal Aysal taraftardan da takımlarına güvenmesini isterken "Var gücümüzle kulübümüzü savunacağız. Bu durumu düzeltmek elimizde, onlara bir özür borcumuz var" ifadelerini kullandı.
 
Yönetim içinde ise Kasımpaşa yenilgisi nedeniyle federasyon ve maçın hakemi Cüneyt Çakır'a yoğun öfke var.
 
Sarı kırmızılı yönetim,kupadaki Bursaspor maçından önce Futbol Federasyonu'na başvurarak Kasımpaşa karşılaşmasının pazartesi gününe alınmasını talep etmişti. Ancak federasyon bu talebi geri çevirdi. Hafta başında Cüneyt Çakır için ortaya  atılan "Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini reddetti"  iddiaları da sarı kırmızılı yönetimin gündemindeydi.  Çakır'ın derbi yerine  Kasımpaşa maçında görevlendirilmesi Galatasaray yönetiminde rahatsızlık yarattı. 
 
Galatasaraylı yöneticiler federasyon yetkilileri ile yaptıkları görüşmede,"Hakemin aklı karışık. Dünya Kupası'na gitmeden önce risk almak istemiyor. Ama siz bizim maça  atıyorsunuz" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Maçın ardından Çakır'ın tartışılan kararları ve Mancini'nin Türkiye'de ilk kez bir hakemi  eleştirmesi yönetimi içinde "Çakır ile ilgili haklılığımız ortaya çıktı" yorumlarına neden oldu.
 
Teknik Direktör Mancini ise Kasımpaşa yenilgisinin ardından  Florya'dan sorumlu yöneticilere kendini savundu. Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren Mancini, "Maçın kırılma anı 6. dakikadır. Verilmeyen faul sonrası penaltı ve kırmızı kart. Eğer pazartesi günü oynasaydık bu rotasyonu yapmak zorunda kalmazdım. Telles geldiğinden bu yana aralıksız oynuyor. Takımda birçok eksik var" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...