Özen: Gökhan haftaya oynayabilecek

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı ve Futbol Direktörü Önder Özen, Gökhan Töre'nin son durumu ile ilgili bilgi verdi. Gökhan'ın durumunun gayet iyi olduğunu belirten Kavalcı ve Özen, genç oyuncunun olayla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

NTV Spor 21.04.2014 - 11:01
Özen: Gökhan haftaya oynayabilecek

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı ve Futbol Direktörü Önder Özen, soruları yanıtladı.

Kavalcı, genç oyuncunun duruyla ilgili olarak; "Spor camiasından arkadaşlarıyla bir olayın ortasında kalıyor. Olayın futbolcumuz Gökhan Töre ile hiçbir alakası yoktur. Tamamen tesadüf olmuştur. Gökhan arkadaşlarıyla otururken içeri biri giriyor. Kız arkadaşına kurşun sıkmaya başlıyor. Daha sonra havaya ateş ediyor. Bunun sonucunda Gökhan Töre, sağ omuzundan yaralanıyor. Kulüp olarak emniyetten bunun doğrulunu tespit ettik" ifadelerini kullandı.  

Gökhan Töre'nin durumunun gayet iyi olduğunu belirten Kavalcı, gün içinde ameliyat olacağını söyledi.

Kavalcı son olarak basında konuyla ilgili çeşitli haberlerin yer aldığını ancak bunların doğru olmadığını dile getirdi.

ÖZEN: HAFTAİÇİ ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen ise "Sabaha karşı 5.12'de Gökhan Töre beni aradı. Elinde sıkıntı olduğunu söyledi ve ben de hastaneye yönlendirdim. Kulüp doktoruna da hemen haber verdim. Gökhan Töre'nin hastanedeki kontrollerinden sonra ameliyat olmasına karar verildi. Oyuncumuzun olayla herhangi bir ilgisi yoktur. Sadece orada olduğu için yaralanmıştır. Gökhan'ın durumu gayet iyi. 1-2 saat içinde ameliyata alınacak, yarın da taburcu olacak" dedi.

Özen ayrıca, genç futbolcunun haftaiçi antrenmanlara başlayacağını, haftasonu da görev verilmesi halinde Sivasspor karşısında oynayabileceğini söyedi.

 

Sayfa Yükleniyor...