Galatasaray'da kafa izni!

Galatasaray'da Mancini takıma üç gün izin verdi. Futbolcularının hem zihinsel hem de fiziksel olarak yorulduğunu düşünen İtalyan teknik adam, sarı-kırmızılıları yarına kadar dinlendirecek.

NTV Spor 21.04.2014 - 16:27
Galatasaray'da kafa izni!

Moralsiz Galatasaray, kafa iznine çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de Kaşımpaşa'ya farklı mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini, takıma 3 gün izin vererek oyuncuların moral depolamasını istedi. 

Tecrübeli çalıştırıcı, sezonun yoğun maç trafiği nedeniyle takımın dinlenme fırsatı bulamadığını düşünüp böyle bir uygulamaya gitti. Arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve taraftarın tepkileri nedeniyle yıpranan futbolcular da İstanbul dışına çıkarak yakınlarıyla vakit geçirmeyi tercih etti. Teknik Direktör Roberto Mancini ise Italya'ya giderek ailesiyle bir araya geldi.

Sarı kırmızılı oyuncuların moralsiz olduğunu gözlemleyen Mancini, 3 günlük iznin takıma iyi geleceğini düşünüp antrenman programını buna göre hazırladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasinda 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı ekip, maçın hazırlıklarına yarın 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile başlayacak.


 

Sayfa Yükleniyor...