Moyes yolcu mu?

Ada basını David Moyes'u konuşuyor... İngiliz kaynaklar, Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansını kaybeden Manchester United'da menajer David Moyes'un görevine son verileceği iddia etti.

NTV Spor 21.04.2014 - 19:42
Moyes yolcu mu?

Manchester United, tarihinin en kötü sezonu geçiriyor.

Premier Lig'de bitime 4 hafta kala Everton'a 2-0 mağlup olan Kırmızı Şeytanlar, bu sonuçla önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansını kaybetti. İngiltere basınına göre Manchester United'ın 1995-96 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olması, bardağı taşıran son damlaydı.

Sir Alex Ferguson'ın emekliye ayrılacağını ilk duyuran Telegraph gazetesi editörü Mark Ogden, Manchester United Menajeri David Moyes'un görevine son verileceğini öne sürdü. Buna göre, İngiliz kulübün UEFA Avrupa Ligi'ne gitme ihtimalinin de tehlikeye girmesi üzerine kulüp sahibi Glazer ailesi Moyes'u desteklemekten vazgeçti ve İskoç menajerin görevine son vermeyi gündeme getirdi.

İngiltere'nin bir başka saygın gazetesi Guardian ise kulüp içinde daha şimdiden Moyes yerine alternetif isimlerin konuşulduğunu United'ın gündeminde Jurgen Klopp, Diego Simeone, Lauren Blanc ve Louis Van Gaal gibi çalıştırıcıların olduğunu ileri sürdü.

Daily Mirror'da İngiliz kulübün daha fazla başarısız sonuca tahammülünün kalmadığını belirterek, Manchester United'ın Moyes ile yollarını ayırmaya hazırlandığını yazdı. Moyes, ilk sezonunda aldığı başarısızlıklar sebebiyle ancak bu iddialara rağmen kulübe yakın bazı kaynaklar deneyimli menajerin kovulacağına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Sayfa Yükleniyor...