Volkan ve Selçuk'a yanaşabilen yok!

Şampiyonluğa 1 puan uzaklıktaki Fenerbahçe'de 10 futbolcu bu sevinci ilk kez yaşayacak. Sarı-Lacivertlilerin en deneyimli oyuncuları ise 4'er şampiyonlukla Volkan Demirel ve Selçuk Şahin.

NTV Spor 22.04.2014 - 22:53
Volkan ve Selçuk'a yanaşabilen yok!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'de, pek çok oyuncu bu sevinci ilk kez yaşamaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerde 10 futbolcu kariyerinde ilk kez şampiyonluk coşkusuna ortak olacak.

Bu oyuncular içinde en dikkat çekeni Dirk Kuyt... Hollanda'da 5 yıl Utrecth, 3 yıl Feyenoord forması giyen, ardından İngiltere Premier Lig'de 6 sezon Liverpool'da oynayan Kuyt, hiç şampiyonluk yaşayamadı. 34 yaşındaki futbolcu, Çaykur Rizespor karşısına  kariyerindeki ilk lig zaferini kazanmak hedefiyle çıkacak.

Sarı-Lacivertli takımda  Egemen Korkmaz, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Alper Potuk, Salih Uçan, Samuel Holmen, Pierre Webo ve genç kaleci Erten Ersu da bugüne kadar şampiyonluk yaşayamayan diğer isimler.

Fenerbahçe'de şampiyonluk deneyimi olan futbolcu sayısı da hayli fazla...

Kaleci Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Sarı-Lacivertli  formayla  4 kez şampiyonluk kupası kaldırdı.

Caner Erkin, Mert Günok, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Cristian Baroni ve Emre Belözoğlu da Fenerbahçe ile şampiyonluk sevinci tattı. Emre Belözoğlu'nun Galatasaray formasıyla da 4 şampiyonluğu bulunuyor.

Ayrıca Mehmet Topal da fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'da oynarken 1 şampiyonluk yaşamıştı.

Sarı-Laicvertli takımın yabancı oyuncularından Bruno Alves'in Porto ve Zenit'te, Moussa Sow'un Lille'de,  Emmanuel Emenike'nin ise Karabükspor'da şampiyonluğu bulunuyor.

Portekizli yıldız Raul Meireles ise Porto'da lig, Chelsea'de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Sayfa Yükleniyor...