Trabzon'da neşeli idman

Trabzonspor'un son antrenmanı neşeli geçti. Sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak bordo mavililerde yapılan son antrenmanda renkli görüntüler yaşandı

NTV Spor 23.04.2014 - 18:52
Trabzon'da neşeli idman

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 5-0'lık skorla moral depolayan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçına hazırlanıyor.

Avrupa kupalarına gitme mücadelesi veren bordo mavililerde yapılan son antrenman oldukçe neşeli geçti.

Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleşen  antrenmana sakat olan Bamba ile izinli olan Bosingwa katılmadı. Eşi doğum yaptığı için ülkesine giden Portekizli oyuncu,  hafta sonunda oynanacak  Gaziantepspor maçında forma giyebilecek.

Bordo mavililer antrenmanda koşunun ardından 4 grup halinde yarı sahada çift kale maç yaptı.

Aykut Demir, Emre Güral, Zeki Yavru, Zeki Ayvaz ve Soner'den oluşan takım kazandıkları maç sonrası  büyük sevinç yaşadı.

ONUR KIVRAK'TAN HAKEMLERE GÖNDERME
Bordo mavili takımın kaptanı Onur Kıvrak, çift kale  sonrası espriyle karışık hakemlere gönderme yaptı. Onur "Hakemler çok kötü. Ligde çekiyoruz, burada çekiyoruz. Top 10 metre dışarı çıkıyor, vermiyorsunuz Ondan sonra Trabzonspor niye Avrupa Ligi'ni garantileyemedi Ondan sonra Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdık. Hakemleri tutamıyoruz ki" dedi.

Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle antrenmanı ziyaret eden Erdoğdu İlköğretim Okulu öğrencileri futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çektirdi.

Sayfa Yükleniyor...