Spor dünyası Vilanova'ya ağlıyor

Barcelona eski teknik direktörü Tito Vilanova'nın vefatından dolayı başta futbol olmak üzere tüm spor dünyasından başsağlığı mesajları yayımlandı.

NTV Spor 25.04.2014 - 22:55
Spor dünyası Vilanova'ya ağlıyor

İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Vilanova'nın hem ailesine hem de Barcelona Kulübü'ne başsağlığı telgrafı yollayarak, acılarını paylaştı.

Barcelona Kulübü, ölüm haberinin ardından kulüp binası ve Nou Camp Stadı'nda bayrakları yarıya indirdi.

Kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu da "İnsanlık için referans ve futbol adamı olarak Barcelona Kulübü için sonsuz bir referans. Bize öğrettiğin her şey için teşekkürler. Huzur içinde yat" şeklinde bir mesaj yayımladı. 

Barcelona'nın yıldız futbolcuları da sosyal medyada Vilanova'nın ölümü nedeniyle mesajlarını paylaştı.

MESSI: UNUTULMASI ZOR BİR İNSAN
Lionel Messi "Unutulması zor bir insan. Her zaman seni hatırlayacağız. Tüm sevgim Tito'nun ailesine", Cesc Fabregas "Barça ve futbola verdiğin herşey için teşekkürler", Andres İniesta "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Örnek oldun ve olmaya da devam edeceksin. Hayatının bir parçasında olmak benim için gurur verici. Asla seni unutmayacağım" ve kaleci Victor Valdes de "Kariyerimde sahip olduğum en iyi teknik direktörlerden biri Tito Vilanova. Bize verdiğin her şey için teşekkürler" diye yazdı.

CASILLAS: HERKES İÇİN CESARET VE GÜÇ ÖRNEĞİ
Real Madrid'den kaleci Iker Casillas "Futbol dünyası için üzücü bir gün. Herkes için cesaret ve güç örneği, Tito Vilanova", futbolculardan Alvaro Morata da "Futbol, bugünden itibaren senin yokluğuna ağlıyor Tito ve hepimiz ağlayacağız. Kim olursa olsun" ifadelerinin yazılı olduğu mesajlar yayımladı.

MOURINHO'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Real Madrid Teknik Direktörü olduğu dönemde, "El Clasico" maçı sırasında Tito'nun gözüne parmağını sokarak uzun süre polemiklere yol açan ve şu anda Chelsea Teknik Direktörü olan Jose Mourinho da mesajında, "Tito Vilanova'nın ölümü futbol için, Barcelona için ve önemlisi ailesi ve dostları için üzücü bir gün. Tüm Chelsea futbol kulübü adına bu zor dönemde en içten başsağlığı dileklerimi gönderiyorum" diye yazdı.

ABIDAL: MÜCADELEN İÇİN TEŞEKKÜRLER
Barcelona'da Tito ile aynı dönemde karaciğer kanseri hastalığına yakalanan ve bunu aşmayı başaran futbolcu Abidal da mesajında, "Birlikte yaşadığım her şeyle seni hatırlayacağım dostum. Mücadelen için teşekkürler. Ailesine tüm sevgim ve desteğim" ifadelerini kullandı.

Bu arada, futbol dışında diğer spor dünyasından da Tito'ya başsağlığı mesajları yağdı.

NADAL: TÜM DESTEĞİM TITO AİLESİNE
Barcelona'daki turnuvada Nicolas Almagro'ya elenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, "Bu tip şeyler olduğunda geri kalan tüm şeylerin pek de önemi olmuyor. Bir tenis maçı için endişelenmiyorsun. Tüm desteğim Tito'nun ailesine. Çok üzüntülü bir şey" şeklinde bir mesaj attı.

ALONSO: KAHROLASI HASTALIK
Formula 1 pilotu Fernando Alonso da "Bugün üzücü bir gün. Tito Vilanova... Kahrolası hastalık" şeklinde duygularını dile getirdi.

Ayrıca İspanya Futbol Federasyonu ile çok sayıda İtalyan, İngiliz ve Fransız kulüplerinden de başsağlığı mesajı yayımlandı.

Sayfa Yükleniyor...