"Hepimiz elemanız"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Hepimiz Galatasaray'ın elemanlarıyız" dedi...

NTV Spor 30.04.2014 - 00:43
"Hepimiz elemanız"

Ünal Aysal, aylar önce Fatih Terim'in teknik direktörlükten ayrılmasında önemli rolü olan 'eleman' söylemini bu şekilde savundu.

Galatasaraylı Sporcular Derneği, Sarı-kırmızılı kulüpte spor yapmış bir çok ismin katılımı ile bir düzenledi. Gecenin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Mehmet Nazifoğlu'nun, "Çok güzel bir ortamdayız. Galatasaray'ın tüm elemanları burada" sözleri, konuklar arasında gülüşmelere neden oldu.

Ardından sözü Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal devralarak, "Değerli dostlarım, aslında 'eleman' kelimesi bana yapıştı ama her zaman bunu tekrarladım. Hepimiz Galatasaray'ın elemanlarıyız. Galatasaray'ı Galatasaray yapan birer üniteyiz. Galatasaray'ın üzerinde kimse yok. Hepimiz birleştiğimiz vakit Galatasaray oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Şişli'de bulunan bir restoranttaki yemeğe, Ünal Aysal'ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Aysal, organizasyonda Sarı-kırmızılı kulüpte de spor yapan eski efsane boksörlerden Garbis Zakaryan'a bir plaket takdim etti. Samimi bir ortamda geçen organizasyonda, Ferhat Göçer de sahne aldı.

 

Sayfa Yükleniyor...