"Emeklerimizin karşılığını alacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye Kupası Finali'ne tam konsantrasyonla çıkacaklarını söyledi. İtalyan hoca, kupayı kazanarak emeklerinin karşılığını almak istediklerini ifade etti.

NTV Spor 05.05.2014 - 14:32
"Emeklerimizin karşılığını alacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

3-2'lik Gençlerbirliği maçına değinen İtalyan çalıştırıcı, "Rakibimiz karşısında çok erken goller yedik, moralimiz bozuldu. Ancak ikinci yarıda müthiş bir motiveyle çok daha iyi oynadık. Agresif tarafımızı sahaya yansıttık ve sahadan galibiyetle ayrıldık" dedi.

"KONSANTRASYONUMUZU KAYBETMEMELİYİZ"
Ziraat Türkiye Kupası'nı mutlaka kazanmak istediklerini vurgulayan Mancini, "Eskişehirspor zorlu bir ekip. Futbolda her şey olabilir ama biz maça iyi başlayıp, kupayı istediğimizi göstermeliyiz. Finali kime karşı oynarsanız oynayın, tek maç üzerinden olduğu için bir an olsun konsantrasyonuzu kaybetmemelisiniz" şeklinde konuştu.

İtalyan teknik adam "Hem biz hem de Eskişehirspor bu kupayı istiyor. Türkiye Kupası'na gelebilmek için belki de 18 maç fazladan oynadık. Bu kadar emek vermişken finalde kazanmamız gerekiyor" diyerek, sözlerini noktaladı.

Sayfa Yükleniyor...