"4 futbolcu transfer edeceğiz"

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, 3'ü yabancı, 4 futbolcu transfer edeceklerini söyledi. Özen, geride kalan sezonda da dört futbolcunun kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

NTV Spor 23.05.2014 - 09:30
"4 futbolcu transfer edeceğiz"

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, bazı transferlerden pişman olduğunu söyledi. 

Beşiktaş televizyonuna açıklamalarda bulunan Özen, Serdar Kurtuluş, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk ve Michael Eneramo transferlerinin kendisini yanılttığını belirtti. Özen, "Dany konusunda da haksız çıktım. Bu konudaki tepkilerin sebebi benim" özeleştirisini yaptı.

Önder Özen, Manuel Fernandes konusunda, Fikret Orman'ın son açıklamalarına değindi. "Başkan bana Fernandes'i satalım demedi. Ben böyle bir şey duymadım" diyen Önder Özen, Portekizli futbolcunun kalması yönünde de karar belirtmediğini vurguladı.

Transfere 11 milyon euro ayırdıklarını belirten Önder Özen, "Listemizdeki 5 önemli oyuncudan Cenk Tosun alındı. Şimdi 3'ü yabancı olmak üzere 4 oyuncu daha alacağız" dedi.

Başkan Fikret Orman'ın "Transferleri ben yapacağım" demesine de açıklık getiren Önder Özen "Ben başkana ve yöneticilere transfer görüşmelerinde bir yönetici ve avukatın bulunması gerektiğini söyledim. Başkanın anlatmak istediği de budur" diye konuştu. 

Zaman zaman futbolcuları cep telefonlarından görüntülü arayarak kontrol ettiğini belirten Beşiktaş'ın futbol direktörü, "Bir gün bir genç oyuncuya ne yaptığını sordum. Annesi ile oturduğunu söyledi. Ver bakalım anneni telefona dedim. Kem küm etti. Sonra görüntülü aradım ortaya çıktı ki evde değil. Bunu çare olarak yaptım. Doğru veya değil ama yaptım" dedi.

1-1'lik fenerbahçe maçının ardından şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitirdiklerini belirten Özen, karşılaşmanın ardından camiada "1 puan kazandık" algısının oluştuğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...