Gomis imzaya yakın!

Galatasaray Gomis için harekete geçti. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Fransa’da Bafetimbi Gomis’in menajeriyle biraraya geldi. Taraflar arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

NTV Spor 26.05.2014 - 01:13
Gomis imzaya yakın!

Galatasaray yabancı forvet konusunda ilk adayını belirledi. Sarı-Kırmızılı kulüp, Lyon'un başarılı golcüsü Bafetimbi Gomis için Fransa'da temaslara başladı. Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Fransa'ya giderek Gomis transferini bitirmek üzere gerekli görüşmeleri yaptı.

Gomis'in Lyon ile sözleşmesi sona ermesinden dolayı herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan Sarı Kırmızılı ekip, 29 yaşındaki golcüyü Türkiye'ye getirmeyi amaçlıyor. Fransız golcünün de Süper Lig'de forma giyme isteği bu transferin gerçekleşme olasılığını arttırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Mevlüt Erdinç için başkan Aysal ve danışmanı Tulun ile İstanbul'da bir görüşme yapan Pierre Frelot aynı zamanda Gomis'in de menajerliğini yürütüyor. Trabzonspor'un da gündeminde olan Gomis için ilk etapta kulüpler arasındaki ilişkiyi bozmamak adına ısrarcı olmayan Sarı-Kırmızılı ekip, Fransız yıldızın İstanbul'da oynama isteği üzerine harekete geçti.

Bülent Tulun, Fransa'da yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldı. Ancak Galatasaray'ın elindeki yabancı sayısının çokluğu, Gomis için yer açmayı mecbur kılıyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılı ekip Mancini'nin verdiği rapora göre elindeki yabancı oyunculardan bazılarıyla yolları ayıracak.

Karabükspor'dan İshak Doğan'ı kadrosuna katmak isteyen Cim-Bom genç oyuncu için girişimlerini sürdürüyor. Karabükspor yönetimi de İshak Doğan'ı takasla değil ancak bonservis bedeliyle satabileceğini belirtti.

Galatasaray ayrıca Mevlüt Erdinç transferinde de St.Etienne kulübüne Dany'i önermeye hazırlanıyor.

Sayfa Yükleniyor...