Cim-Bom golcü peşinde!

Galatasaray'da Mevlüt Erdinç belirsizliği sürüyor. Yabancı sınırlaması nedeniyle Drogba'nın yerini, yerli bir santraforla doldurmak isteyen sarı-kırmızılılar, milli oyuncu için Fransızlar ile tekrar masaya oturacak.

NTV Spor 28.05.2014 - 00:41
Cim-Bom golcü peşinde!

Galatasaray, Didier Drogba'dan boşalan forvet mevkiine transferi yapmak için çalışıyor.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin elini çekmesinden sonra Mevlüt Erdinç transferinde yalnız kaldı. Sarı-lacivertliler geçen hafta, Mevlüt'ün menajer yetkisi olmayan ağabeyi Ramazan Erdinç'in kulübü aradığını belirterek, "Mevlüt'ün yeni sezon transfer planlamamızda yer almadığı kendilerine iletilmiştir" açıklamasını yapmıştı.

Aynı günlerde Galatasaray ise milli futbolcunun menajeri ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak taraflar arasında henüz kesinleşen bir anlaşma yok. Zira Fransa'nın St. Etienne takımı ile sözleşmesi devam eden Mevlüt için sarı-kırmızıların önce kulübü ile görüşmesi gerekiyor.

Şu ana kadar St. Etienne'e resmi bir teklif iletmeyen Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın önümüzdeki günlerde Fransızlar'la masaya oturması bekleniyor. St. Etienne ile anlaşma sağlanmasından sonra sarı-kırmızılılar Mevlüt ile yeniden görüşerek anlaşma zemini arayacak. Ancak St. Etienne'in, başarılı bir sezon geçiren golcü futbolcuyu bırakmak istemediği belirtiliyor.

Sayfa Yükleniyor...