"Her turnuvaya katılmalıyız" (Video)

Milli futbolcu Ömer Toprak, Milli Takım kampını değerlendirdi. Yaz kampının çok iyi geçtiğini aktaran başarılı stoper, büyük takım olmak olabilmek için her turnuvaya katılmak gerektiğini dile getirdi.

NTV Spor 29.05.2014 - 14:39
"Her turnuvaya katılmalıyız" (Video)

Milli takımın savunma oyuncusu Ömer Toprak, Avrupa Şampiyonası'na katılmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yaz kampının çok iyi geçtiğini aktaran başarılı stoper, ay yıldızlı formayı giydiği için gurur duyduğunu ifade etti.

Toprak, yaz kampının kendileri için çok olumlu geçtiğini belirtti.

Mill futbolcu, "Kosova ile İrlanda bzim gibi Dünya Kupası'nda yok ama Honduras ve Amerika DÜnya Kupası'na hazırlanıyorlar. Bizim için maçların zor geçeceğini düşünüyorum. Biz kendimizi geliştirmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası Elemeleri için hazırlanıyoruz. Yapacağımız maçlar bizim için iyi bir şans" dedi.  

Ömer Toprak, milli takımın hedeflerini değerlendirdi.

Tecrübeli savunmacı, "Dünya Kupası'nda yokuz. Üzücü bir durum. Kupalarda oynamak istiyoruz. Onun için çalışıyoruz. Hedefimiz büyük. Her 10 senede bir turnuvaya katılarak büyük bir takım olamayız. Her turnuvaya katılmalıyız. Yetenekliyiz. Bunu biliyoruz ve bunu göstermeliyiz. Hedefimiz Avrupa şampiyonası'nda oynamak" diye konuştu.     

Guus Hiddink, Abdullah Avcı ve Fatih Terim gibi teknik adamlar tarafından milli takıma çağrılmasının gurur verici olduğunu belirten Ömer, "Ay yıldızlı formayı giydiğim için çok mutluyum. Her futbolcu milli takımda oynamak ister. Türkiye'nin başarısı için elimden geleni yapmak istiyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...