"15 milyondan aşağı satmam!"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Roma'nın istediği Salih Uçan'ı 15 milyon Euro’dan aşağıya satmayacaklarını söyledi. Caner Erkin'in kalmasından yana olduğunu ancak takımın maaş dengesini bozmayacaklarını ifade eden başkan Yıldırım, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi kararına göre 1 transfer daha yapacaklarını belirtti.

NTV Spor 02.06.2014 - 14:56
"15 milyondan aşağı satmam!"

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Salih Uçan ve Caner Erkin konusuna açıklık getirdi.

FENERBAHÇE CANER'İ BEKLİYOR!

ROMA VAZGEÇMİYOR

Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulübün transfer planlarını Akşam Gazetesi'ne anlattı.

Salih Uçan'ın Fenerbahçe'de kalmasını istediğini söyleyen Aziz Yıldırım, Roma'nın teklifine yanıt verdi. Başkan Yıldırım, "Salih'i 15 milyon Euro'dan aşağıya satmam o da bu sezon için geçerli. Bu rakam iki sene sonra 20 milyon Euro olur. Fiyat size yüksek geliyorsa; 7.5 milyon Euro verin ve Salih'in bonservisinin yarısını alın. Eğer bu da size uymuyorsa 2 yıl Salih sizde kiralık olarak oynasın, siz de bize her yıl için 2 milyon Euro verin. Ama bu parayı da peşin isteriz dedim" şeklinde konuştu.

Caner Erkin'i takımda tutmak istediğini ifade eden Fenerbahçe başkanı, milli oyuncuyla görüşümelerin devam ettiğini belirtti. Caner'i çok beğendiğini vurgulayan Aziz Yıldırım, yüksek ücret ödeyerek takımın maaş dengesini bozmak istemediğini sözlerine ekledi.

Yabancı transferinde Diego Ribas'ı kadrolarına kattıklarını belirten Aziz Yıldırım, genç bir oyuncuyu daha alabileceklerini, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılamayacakları hakkındaki kararı beklediklerini ifade etti. Başkan Yıldırım, kadrolarının gelecek yıl için yeterli olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği'nde oynayan Jimmy Durmaz'ın menajeri ile 2 gün önce biraraya geldiklerine belirten Yıldırım, "Jimmy'e bizim ihtiyacımız yok. Bu oyuncunun Allah yolunu açık etsin dedim" diyerek transfer dedikodularına son noktayı koydu.

Başkan Aziz Yıldırım, ayrıca Emenike'yi satmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...