Bu iddia gündemi sarstı!

Gökhan Töre'nin ismi yine silahlı bir tartışmayla gündemde... Vatan ve Akşam gazetelerinde çıkan haberlere göre Gökhan Töre, Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekti. Gökhan'ın menajeri yaptığı yazılı açıklamayla iddiaları yalanladı.

NTV Spor 06.06.2014 - 15:42
Bu iddia gündemi sarstı!

Milli futbolcu Gökhan Töre'nin, Ay-Yıldızlı takımın kampında takım arkadaşlarına silah çektiği haberi futbol kamuoyunda şok etkisi yarattı. 

Vatan ve Akşam gazetelerinde yer alan haber göre Gökhan Töre, Milli Takım kampında takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile tartışma yaşadı. 7 Ekim 2013'te Hollanda ve Estonya milli maçları öncesi için İstanbul'da yapılan kampta Gökhan Töre'nin, kendisi gibi Almanya doğumlu olan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çektiği iddia edildi.

Bu haber üzerine Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut yazılı bir açıklama yaparak, olayın doğru olmadığını savundu. Bulut açıklamasında,  "Menajerliğini yaptığım Gökhan Töre hakkında asılsız bir takım iddialar ortaya atıldı. Gerek gazetelerde, gerek internet sitelerinde yapılan haberlerde; Gökhan'ın Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile arasında husumet bulunduğu, bu husumet nedeniyle Milli Takım kampında birkaç arkadaşı birlikte adı geçen futbolcuların odasına girdiği, kendilerini silahla tehdit ettiği ve ağızlarına silah dayadığı şeklinde gerçeklikten uzak, asılsız, iftira niteliğinde bir takım iddialarda bulunulmuştur. Temsilciliğini yaptığım Gökhan Töre'nin bu iddialar nedeniyle duyduğu rahatsızlığı ve manevi olarak yaşadığı üzüntüyü kamuoyunun bilgisine sunmak isterim" ifadelerini kullandı.

Bulut, Gökhan Töre'nin transfer görüşmelerinin sürdüğü bir dönemde bu tarz haberlerin çıkmasını, iyi niyetten uzak olarak değerlendirdi.

Milli futbolcu Gökhan Töre ise sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada, "Şahsım ile ilgili bazı gazetelerde yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. Lütfen bu tip haberlere inanmayın" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...