"Kadıköy'deki atmosferi çok özledim"

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, NTV Spor'a birbirinden özel açıklamalarda bulundu... Alex, "Aklımda hep Kadıköy'deki müthiş atmosfer var" diye konuştu.

NTV Spor 08.06.2014 - 21:30
"Kadıköy'deki atmosferi çok özledim"

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, % 100 Futbol Özel programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hiçbir statta kötü bir tezahürata maruz kalmadığını belirten Brezilyalı oyuncu, "Kişisel olarak olmadı ama kendi taraftarım tarafından bir kez ıslıklanmıştım, Sakaryaspor maçıydı. Aslında ben saha içinde taraftarın verdiği bu tip tepkileri olağan karşılarım. Oraya beklentiyle geliyor insanlar ve beklenti karşılanmayınca bir hedef arıyorlar. Hedef olmam da çok doğal. Başkan da ayağa kalkıp o tepkiye katılmadığını göstermişti ama ben o tepkiyi çok doğal karşıladım. Kesinlikle Kadıköy'deki muhteşem atmosferi özledim. Aklımda hep Kadıköy'deki müthiş atmosfer var. Çok özlüyorum" dedi.

Türkiye'den ayrılışı sırasında çok özel ve duygusal anlar yaşadığını söyleyen Alex, "Çok özel anlardı onlar. Beni havaalanında uğurlamalarını da ekleyebiliriz. Çünkü genelde futbolcular fazla sayıda taraftarlarla karşılanır ama az sayıda taraftar uğurlar. Beni ise fazla taraftar karşıladı ama çok daha fazla sayıda taraftar uğurladı" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...