"İki taraf da haklı"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı gecede başkan Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasında geçen diyaloğu değerlendiren Alex, iki tarafa da hak verdiğini belirtti.

NTV Spor 08.06.2014 - 22:11
"İki taraf da haklı"

Şampiyonluk kutlamasında kendisi için yapılan tezahüratları ve başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Ben olaya hakimim ve bu olayı iki şekilde değerlendirmek istiyorum. İki taraf var. Birisi ifade özgürlüğü. Sakarya maçından bahsettik, taraftarın ıslıklamasını olağan karşıladığımı söyledim. Taraftarın bir stada girip ifade özgürlüğünü kullanması yanlış değil. Altında farklı niyetler varsa bunu konuşabiliriz. Ama insanlar demokrasilerde içinden geçenleri bağırabilir, alkışlayabilir, ıslıklayabilir. Ama öteki tarafa da bakıyorum orada saha içinde emek vermiş insanlar var. Ve o şampiyonlukta emeği geçmemiş, artık orada olmayan bir insanın adı geçerse içerlenebilirler. İki tarafı da haklı görüyorum" dedi.


"JÜBİLEYİ FENERBAHÇE'DE YAPMAK İSTİYORUM"
Fenerbahçe formasıyle jübile yapmak istediğini belirten Alex, "Eğer bana jübile teklif edilirse elbette büyük mutlulukla kabul ederim. Size bahsettiğim gibi kariyerimde en çok istediğim şey gerçekleşmiş olur. Bütün kariyerime baktığınız zaman kendimi futbol oynadığım sürede en iyi hissettiğim yerden, Kadıköy'den bahsediyoruz. Ben bu fırsatı yakalarsam, burada sezon bir maç oynayıp orada birlikte oynadığım futbolcular ve hocalarla son bir maç oynarsam çok güzel olur. Türkiye benim için çok özel bir yer" ifadelerini kullandı.

"ARALIKTA FUTBOLU BIRAKACAĞIM"
Yıldız oyuncudan hayranlarını üzecek bir açıklama geldi. Alex, Brezilya'da Aralık ayında liglerin sona ermesiyle futbolcu bırakacağını açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...