Mancini kararını verdi!

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı bir süredir tartışılan Roberto Mancini, belirsizliğe son noktayı koydu. İtalyan teknik adam, "2 yıl daha sözleşmem var, yeni sezonda da takımın başında olacağım" dedi.

NTV Spor 09.06.2014 - 12:42
Mancini kararını verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini sessizliğini bozdu. İtalyan teknik adam, La Gazetta Dello Sport'a verdiği özel röportajda Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi.

Roberto Mancini, Galatasaray ile önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini vurgulayarak, "İtalya'yı çok özledim, sadece buradaki hayatı değil futbolu da çok özledim. Ama Galatasaray ile yola devam edeceğim" diye konuştu. Geride kalan sezonda başarılı olduğunu söyleyen Mancini, "İki yıl daha kontratım var ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bu takımın başında olacağım" dedi.

İtalyan teknik adam bu açıklamasıyla, kafalardaki soru işaretlerini de bitirmiş oldu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mancini'nin 15 Haziran'a kadar düşünme süresi olduğunu söylemiş ve takımın başında kalıp kalmayacağının önümüzdeki günlerde çözümleneceğini açıklamıştı. 

Sarı kırmızılıların transfer çalışmalarını da değerlendiren Mancini, "Sezon arasında Paris Saint Germain'li Alex'i kadromuza katmak istemiştik ama Milan'a gitti. Keita'yı da istiyorduk ancak o da Roma ile anlaştı" diyerek iki girişimin de sonuçsuz kaldığını belirtti. Deneyimli teknik adam, Cagliari'li  Astori ile de ocak ayında ilgilendiklerini doğruladı.

"BALOTELLI İÇİN TALEBİM OLMADI"
Roberto Mancini,  Balotelli iddialarını da yalanlayarak, "Balotelli ile ilgili başkandan hiçbir talebim olmadı. O muhteşem bir oyuncu, umarım Dünya Kupası'nda başarılı olur" dedi.

Son olarak Juventus'un golcüsü Quagliarella'yı çok beğendiğini ifade eden Roberto Mancini, "Yetenekli, son vuruşu iyi olan bir oyuncu" diye konuştu. La Gazetta Dello Sport haberinde, Fiorentina'nın da Quagliarella'yı transfer etmek istediğini yazdı.

Sayfa Yükleniyor...